Следва

Първи кадри: Възкръсналият Джани Версаче и Пенелопе като Донатела

Test Drive: Удивително оформени вежди с Bourjois

Сексапилно изразителните очи са началото на една удивително перфектна визия...

преди 6 години

Сексапилно изразителните очи са началото на една удивително перфектна визия, защото "само едно намигване" и е ТВОЙ!

Повдигаш вежди, божествено очертани и добре оформени, и хубавото момче насреща ти се чуди какво се случва - игрива закачка, флирт емоция или пък "не ме харесва".

Тайната на много добрата рамка на очите вече е разкрита. Заподозрян е пълният комплект за грижа за веждите Brow Palette na Bourjois. Нов, заразително услужлив, великолепно секси, нежен при нанасяне и перфектен като качества, при това умее да глези. Само три стъпки и визията ни е повече от страхотна.



Цветна вакса, очертаваща пудра и хайлайтър в комбо с професионален апликатор с два накрайника е всичко, от което се нуждаем, за да фиксираме, оформим, оцветим и подчертаем веждите.

Лесно, много забавно и изключително секси, всичкото това съкровище е скрито в компактна палитра с тренди визия и сребриста украса.

Ето и конкретните три стъпки в днешния test drive:

Нанасяме цветната вакса, за да оформим и фиксираме непослушните косъмчета.



След това добавяме цвят и лека форма с дефиниращата пудра.



За финиш подчертаваме и "отваряме" окото с частици бляскав хайлайтър точно под арката на веждите.

И Voila! ослепителната визия на очите и добре оформените ни вежди е готова, а ние тръгваме, за да обръщаме глави след себе си.

Bourjois, лесно по френски, и също толкова шик!



Напълно съвършена визия получаваме като завършим със спирала Volume Reveal Adjustable Volume. Безупречно иновативна, спиралата е първата по рода си на Bourjois, която може да се нанася повторно по всяко време без предварително почистване на грима и без да образува тези така неприятни слепвания и наслоявания.

Благодарение на черното бижу Volume Reveal Adjustable Volume откривате обем, който може да увеличавате и подчертавате през целия ден. За една напълно забележителна визия за миглите си!

Спиралата идва в небрежно елегантна и тънка черна опаковка в комбинация с 3 пъти увеличаващо огледалце, което улеснява нанасянето й в движение и е страшно удобно за натовареното ежедневие на всяка градска мацка.


More