Следва

Какво да четем: "Най-красивата жена във Флоренция" от Алиса Паломбо

Започнаха снимките на на шпионския трилър „DEEP STATE“

Fox Networks Group (FNG) Европа и Африка обяви, че са започнали снимките на „Deep State“ – напрегнат шпионски трилър, който ще се излъчи в над 50 държави по FOX...

Movies & TV преди 6 години

Fox Networks Group (FNG) Европа и Африка обяви, че са започнали снимките на „Deep State“ – напрегнат шпионски трилър, който ще се излъчи в над 50 държави по FOX. Британският актьор Джо Демпси се присъединява към каста в ролята на Хари Кларк, талантлив таен агент, чийто морален компас ще се окаже твърде непоклатим за подобен тип работа. Демпси е известен на милиони фенове с изпълнението си на Гендри от световния феномен „Игра на тронове“.

За участието си в проекта Джо Демпси казва: „С „Deep State“ Матю Паркхил и Саймън Максуел са създали сложен интелектуален трилър с политически заряд, в чиято реализация с удоволствие ще участвам. Хилъри Бивън Джоунс и Том Наш са събрали страхотен екип от двете страни на камерата. Истински оценявам шанса да работя заедно с всички тях и да се уча от знаменити таланти като режисьорите Роб Конъли и Марк Стронг, както и да имам привилегията да наблюдавам първата главна роля на Карима Макадамс.“

Голямата звезда в „Deep State“ е известният британски актьор Марк Стронг („Дама, поп, асо, шпионин“; „Враг номер едно“), който влиза в ролята на Макс Ийстън – бивш шпионин, който се връща отново в играта, за да отмъсти за смъртта на сина си.

Белгийската актриса Лайн Рене („На парчета“) ще изпълни ролята на Анна Ийстън, втората съпруга на Макс. Tя e интелигентна и мила и работи като лекар в спешно отделение. Срещнала е мъжa на мечтите си в лицето на Макс, но светът й е на път да се преобърне с главата надолу. Рене е опитна театрална и телевизионна актриса, като една от последните й роли е в сериала „Madam Secretary“.

Снимките започват в Мароко, а по-късно през годината ще се преместят в Лондон. „Deep State“ е първата регионална игрална продукция за групата и е част от стратегията на FNG да създава, развива и продуцира оригинални заглавия на европейско ниво.

Матю Паркхил е сценарист на пилотния епизод и създател на шоуто. Той ще режисира и четири от осемте епизода, ще работи и като изпълнителен продуцент. Другият създател на сериала Саймън Максуел ще бъде сценарист и изпълнителен продуцент. Том Наш („The Escape Artist“) ще бъде продуцент от името на Endor Production. Кадия Алами („Вътрешна сигурност“, „Нощният мениджър“) ще бъде продуцент от страна на базираната в Мароко компания K-Films. Хилъри Бивън Джоунс, Алън Грийнспан от 6 Degree Media („Дони Браско“, „Момичета от класа“) и Хелън Флинт от Little Island Productions („Близо до врага“) ще бъдат изпълнителни продуценти. Джеф Форд и Сара Джонсън ще бъдат изпълнителни продуценти за Fox Networks Group Европа и Африка.

More Movies & TV