Следва

Да или Не? Цветната Деми Мур

Fashion battle: Изкусително женствени

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектната дреха, която деликатно показва по едно или две голи рамена.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Цветина

Обожавам дизайните с голи рамена, защото са толкова женствени и романтични. Избрах новата си рокля с дължина малко над коляното и широк A силует, който е изключително удобен и подходящ за градското забързано ежедневие. Чехлите са ултра модерни в момента, така че моментално ми хрумна да допълня визията си с кокетен модел с панделки. Крайният резултат е минамилистичен, но пък много шикозен и носещ привкус на италианско лято.

Рокля H&M  45 лв.
Чехли
H&M  25 лв.

Йоанна

Обожавам блузите с голи рамене. Така деликатно и нежно подчертават женската красота и извивки, а пък са и идеални за горещите летни дни и нощи.

Влюбих се в този модел от Zara, който освен с голи рамене е с десен на сини райета, който директно ме пренася на морския бряг с мохито в ръка! Буфан ръкавите са страхотно допълнение към модела, които от своя страна придават пищност и фееричност!

Намираме онлайн тук>>

Анкета

Вие кое избирате?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.