Следва

ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!

10-те скрити оазиса на Париж

Да посетим Париж през лятото? Иска ли питане...

All About Life преди 6 години

Да посетим Париж през лятото? Иска ли питане, но за едно още по-вълнуващо преживяване ще ви представим 10-те топ местенца във френската столица, които непременно трябва да посетите, за да се докоснете до културния живот на Париж.

Наскоро се разходихме из града на светлината и любовта удобно обути в модерни кецове ТУК!

С топ локациите и гледките, които се откриват ще се насладите на града, а във въздуха ще се носят любовни феромони и ухание на Dior.

Le Café Oz
Le Café Oz отвори врати в края на май, точно преди първите летни дни. Стилът е индустриален, с допълнение от поп арт. Интериорът е атрактивен, използвани са материали от промишлеността като палети и цветни барели. Пространството е разделено на три: тераса с бар, тераса ала покрив и основна стая с дървени маси. По отношение на музиката са подбрани млади DJ-и, с алтернативно звучене, които определено ще засилят празничното ви лятно настроение.



Lazare
Lazare e eдин от емблематичните френски ресторанти. От приказната тераса ще може да се насладите на Париж от 7:30 до полунощ. За сутрешно кафе, за обяд с приятели или за празнична вечеря, това е локацията. Терасата е дискретно отделена с зелена естествена ограда, придавайки на мястото интимна атмосфера. В следобедните часове Lazare предлага на своите гости домашно приготвен сладолед, който може да се хапне на място или да си вземеш за вкъщи.



L'hôtel Les Jardins du Marais
Зад елегантната фасада на L'hôtel Les Jardins du Marais е разположена една от най-големите открити тераси в Париж. Като малък оазис, тя представлява отлично съчетание от семпъл шик и непретенциозна атмосфера.
Тази година хотелът организира забавни летни тематични игри през деня. В допълнение, два пъти месечно, терасата се превръща в място за почивка, където се провеждат занимания по йога.



Eugène Eugène
Eugène Eugène се намира в Пюто, парижко предградие. Интериорът е в калифорнийски стил, а съчетание от различни екзотични растения ни предлага една свежа и лятна атмосфера. Едното пространство е по-шик, загатва за градска градина, докато другото носи духа на Provence. И двата случая може да се разположите в най-удобните кресла и барбарони и да се насладите на прекрасното френско слънце, докато пиете някои от коктейлните изкушения.



Marcella
Marcella е италиански ресторант, който отвори врати за слънчевите летни дни и обещава 100% италианска атмосфера под знака на Dolce Vità. Малките кокетни масички на тротоара, точно във френски стил, побират над 60 души. Marcella кани всички на автентичен италиански аперитив в сряда и четвъртък от 18:30 до 20:00 часа вечерта. В останалото време може да се насладите на традиционна италианска пица, паста и тирамису.



La Brasserie Auteuil
Изцяло реновиран след пожар тази зима, La Brasserie Auteuil се завръща към живота отново в калифорнийски стил. Малката тераса на покрива е обзаведена с мека мебел и е идеално място да седнете с лаптопа си да поработите или просто да се насладите на слънчевото време в града. Разбира се, в компанията на освежаващи и тонизиращи коктейли, както и ястия с подчертан италиански вкус.



Le Jardin du Mini Palais
За лятото терасата на Mini Palais се трансформира в зелена градина, заобиколена от екзотични палми. В духа на лятото барът предлага нови плата със свежи храни и витаминозни напитки. Тук ще откриете най-новите аромати и вкусове, благодарение на главния готвач Ерик Фрешон и всичко това в допълнение с прекрасната панорамна гледка, която се открива към Mini Palais.



La Terrasse Betjeman & Barton
Топ местенце за любителите на чая, които предпочитат топла зима и студено лято. La Maison Betjeman & Barton е разработила специално меню с авторска селекция от топли и студени чайове. Множеството комбинации от плодови напитки вървят ръка за ръка с шоколадовите изкушения, които са абсолютни деликатеси.



La Réserve Hotel & Spa
La Réserve има три заведения, които си заслужава да видите. Едното е разположено към бул. Габриел, в близост до площад Трокадеро, второто се намира във великолепната градина на хотела, а третото е специално за пушачи - много шик и уединено. Звездно лятно меню, разнообразие в алкохолната листа, чудесна локация - идеално за горещите летни дни.



La Maison du Danemark
Разположена над Шанз-Елизе La Maison du Danemark се отличава с 100% скандинавки стил, по идея на датската двойка Gamfratesi. Отличава се с изчистени елегантни линии в обзавеждането, много светлина и простор. И тъй като това е датска къща, непременно трябва да опитате платата от морски дарове и освежаващите летни напитки.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.