Следва

Kамъни и помпони!

Всички носят: По ДВЕ чанти

Колкото повече, толкова повече, нали така?...

All fashion преди 6 години



Колкото повече, толкова повече, нали така?

Е, явно известните личности бързо са схванали това уравнение, защото си намериха нов начин да изпъкнат сред тълпата.

Две дамски чанти ЕДНОВРЕМЕННО е фешън трендът, който покорява модните среди отново след като през 2015 година завъртя главите на най-добрите.

Вече все по-често засичаме звезди като Риана да се носят с по две чанти, всяка на "измамно" висока цена. Малка, в която са побрали най-важните си неща като: телефон, ключове, кредитни карти и пари. И по-голяма, която е по-функционална и перфектна за "скривалище" на по-обемни съкровища като чифт ниски обувки, с които да смениш стилетото или пък бутилка с вода и дори екип за спорт.

Всъщност на практика double bag look е чудесен начин да прекарате деня хем модерно, хем в удобство, но също така дава два пъти възможността да покажете фешън вкуса и тлъстата си банкова сметка.

Трендът "по две чанти" се роди на котешката пътечка на Fendi и Chloe, когато през 2015 година на моделите им бяха връчени по две чантички през рамо. Мнозина смятат, че това си е чиста пробва маркетингов трик, който да накара хората си пръскат луди пари за дизайнерски аксесоари.

Е, определено доста успешно, защото покрай Кейт Мос, Гуинет Полтроу, Пипа Мидълтън и Ема Уотсън, доста фешън мацки започнаха да се носят с по две дамски чанти в ръка.





More All fashion