Следва

Митовете за солариума

ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!

Искаме да е петък, да сме на сърф и сексапилният Крис Евънс да разхожда разкошното си...

Celebrities преди 6 години

Искаме да е петък, да сме на сърф и сексапилният Крис Евънс да разхожда разкошното си, и много мокро, 183-сантиметрово тяло до нас на плажа!

Ех, мечти, мечти...

Днес холивудският красавец навършва 36 години, а ние искаме да му се покажем само по бельо от някога гигантска торта... но стига сме мечтали.

Харесахме си го този Крис още когато преди 10 години го гледахме в "Нани" със Скарлет Йохансон. От тогава не спираме да следим изявите му на големия екран, които включват ленти като: "Капитан Америка", "What's Your Number?", "Push", "Отмъстителите" и още много, много.

Фенове сме и на адски сладката комедия Playing it cool, където си партнира с жестоката Мишел Монаган и го играе страааашен мачо. Ако не сте го гледали, то поправете тази грешка още тази вечер.

А в галерията горе>>> цели 36 горещи кадъра на сексапилния Крис!

ЧРД, мистър Евънс!

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.