Следва

Tony Awards 2017. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Resort 2018: Givenchy

Какво се случва в лейбъла след Рикардо Тиши?...

All fashion преди 6 години

Какво се случва в лейбъла след Рикардо Тиши?

Givenchy представи първата си колекция с Клеър Келър, която след шест дълги години в началото на 2017-та напусна бранда Chloe, начело.

Новият творчески директор на модната къща обаче няма огромен пръст в монохромните дизайни, тъй като е започнала работа едва преди няколко седмици. Така, круизната колекция главно е дело на дизайнерите отговарящи за мъжките и дамските студио дизайни.

Givenchy Resort 2018-та ни показва един много интересен хибриден стил - между класическото и модерното, но все така със запазената марка на лейбъла "изкушаващо", който лесно може да се превърне в mainstreem.

Тюл, дантела и шифон се преплитат в контрастния тон - фукция ( и кралско синьо), като кокетно напомнят на all red есенната колекция представена навръх тръгването на Рикардо Тиши от поста на креативен директор.

Като цяло, колекцията предлага удивително стилизирани дизайни и намеква, че на Клеър Келър тепърва й предстои да определи Givenchy по свой собствен начин.

Всички дизайни от резортната колекция в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.