Следва

Кой е новият fashion director на британския Vogue?

Tony Awards 2017. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцент на върху модния разговор.
Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: театралните Оскари - наградите "Тони" 2017-та

Дрехите на "заподозрените" коментираме Йоли, Цвети и Йони:

Оценката ни за Криси Тайгън

Криси Тайгън в Pamella Roland

Цветина 10/10

Чудесна! Носи привкус на с лекота постигнат френски шик! Хем е семпла, хем тези геометрични златни форми й придават различност! А и бяло толкова й отива!

Йоанна 10/10

Невероятна е! Много я харесвам, както нея, така и цялото семейство! Визията на Криси Тайгън е изключително нежна, женствена и същевременно секси!

Йоли 6/10

Белият цвят и златният завършек подчертават страхотно тенa на Криси, но прекалено прибраната кройката надолу разваля цялостния силует.

Оценката ни за Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон в Michael Kors Collection

Цветина 10/10

Напоследък Скарлет има страхотни попадения на червения килим и този дизайн също е едно от тях! Разчупено, същевременно женствено и от една страна дръзко - в перфектен унисон с визията й!

Йоанна 7/10

Харесва ми, въпреки че аз лично бих избрала друга по-подходяща визия за нея, пак от Michael Kors.

Йоли 1/10

Бедствие! Първото нещо, за което се сещам е офис среща. Неподходящ плат, неподходящи аксесоари.

Оценката ни за Кандис Суанпуул


Кандис Суанпуул в Prabal Gurung

Цветина 10/10

Ако можех и 100 бих й дала, въпреки че е правила леки промени от дизайна, който видяхме на котешката пътечка, ноооо... толкова да й отива, просто не е истина! Очарована съм и от избора на прическа и бижута - семпли, но точно на място!

Йоанна 10/10 

Уау! Секси!

Йоли 10/10

Елегантна и зашеметяваща както винаги. Роклята провокира и загатва съвършеното тяло на Кандис. Лекият грим и семплата прическа са перфектния завършек.

Оценката ни за Оливия Уайлд


Оливия Уайлд в Michael Kors Collection

Цветина 10/10

Небрежна, модерна, чувствена! Определено червеното е цветът на Оливия, дълбокото деколте също й приляга ужасно! Божествена е с прибраната си коса и лекия, но пък дързък, червен грим.

Йоанна 10/10

Една дума - невероятна!

Йоли 4/10

Изчистена и семпла, но нищо запомнящо се.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.