Следва

Летен косопад: Какво, как, защо

Ето и кои са 5-те победители от играта ни с Eucerin!

Ето и кои са 5-те победители от играта ни с Eucerin...

All About Life преди 6 години

След дълго и продължително препрочитане на многобройните имейли и коментари, дългоочакваният момент дойде!

Днес 5-ма от вас ще  добавят към летния си багаж, козметичното бижу от Eucerin, Sun Gel- Creme Oil Control!
Всеки един разказ ни пренесе отвъд работното бюро на различни, вълнуващи и мечтани и от нас дестинации!
Избора бе наистина труден, но ето и нашите победители!


Христина Христова, която ни отведе до Балчик, Калиакра и Тюленово!


"Сърцето ми копнее за морска шир, за любимото синьо, за скрити красоти, за извисени мечти и вятър в косите!
Отправяме се към един град, в който са преплетени много история и романтична носталгия! Балчик, обичам да се изгубвам в твоите забележителни градини, Балчик, ти винаги ми ухаеш на любимите лалета, в теб винаги откривам някаква скрита дружелюбност и мечтателност!
Следваща дестинация от нашето кратко пътешествие е нос Калиакра!
Една гледка, спираща дъха! Величие, изпълващо душата! Чувство на свобода и покой! А водите в този залив имат един особен цвят - вълшебни нюанси, преминаващи от тюркоазено синьо в магично изумрудено зелено! Потъвам в мечти и си пожелавам нещо наум!
За накрая сме си оставили нещо специално, нещо автентично и почти недокоснато от цивилизацията! Красиво място, оставащо си все така неопитомено! Тюленово - неописуема красота, причудливи природни форми, множество легенди, сладък привкус на романтика...и безкрайно чувство за свобода! Затварям очи и си пожелавам да запазя това спокойствие на душата за по-дълго..."


Елеонора Георгиева, която ни отведе до Португалия!



" Лисабон Какво му трябва на човек, една мечта и после всичко се нарежда...завърта се емоцията около теб, и вече имаш- билет, хотел и чифт удобни маратонки...
Аз така към Лисабон...Мечтая да се потопя в слънцето на Португалия, в Атлантика и мириса на сутрешно кафе...Мечтая да се гмурна в историята на този стар и толкоз млад град, окъпан в светлина, фадо и мирис на екзотични подправки...Денят ми ще започне с чашка ароматно португалско кафе...Ще гледам хората по улиците, продавачите , които подреждат сергии с плодове и зеленчуци, а отнякъде ще се носи мирис на изпечен кейк...
След това ще се пошляя по малките улички, покрай прочутото кафене "Бразилейра", близо до стария бохемски квартал "Байро Алто". Ще мина край катедралата "Се", кулата "Балем", крепостта "Сао Жорже", къщите на "Алфама"... Неусетно ще стигна до великолепната Арка на Победата. Ще мина и през нея и ще изляза на ширналия се крайбрежен площад Паласо ди Комерсио. Тук градът свършва и започва водната шир на реката и океана. Ще седна да подишам, мириса на океана...
И така до вечерта, когато ще намеря място в едно от многото крайбрежни бистра, ще хапвам риба и ще слушам фадо....Любов от пръв поглед, това ще стане, знам си аз...Лисабон, чакай ме!"

Вера Николова, която ни отведе до любимия Пловдив!



Ако имате нужда от малко свеж летен полъх, слънчеви усмивки и доза арт настроение, то значи вашата уикенд дстинация е Пловдив.
Както обичам да казвам – там Витоша среща Черно море и небето винаги е синьо. Любим град (роден), любими хора, много слънце, ето защо когато стягате раницата не забравяйте добрата слънцезащита.
Има хиляди прекрасни места, на които можете да се насладите – обновени паркове и градинки, централната градска част и светещите фонтани. Можете да изкачите някое тепе или просто да ядете сладолед и да се разхождате по павираните улици в Капана. Място с много арт пърформанси и хендмейд изделия, носещо от стария дух на града, но събудено от много млади творци.
Малките улици там крият страхотни места с вкусна храна и летни коктейли.
Любим Насимо, на когото са предоставили площ зад Централни хали, където да твори.

Соня Цветанова, която ни отведе до Св. Влас



Всяко пътуване е ценност, която ни помага да се вдъхновим, да изучим повече себе си и взаимодействието си с всичко ново в света, което ни подминава.Всяко едно място ,всеки един град ,селце си има своето очарование и притегателна сила ,която ни кара едва напуснали го да копнеем за него.За мен този магнит е курортното градче Свети Влас,възможно най-доброто място на Българското Черноморие-море и планина на едно място означава много слънчеви дни ,прохладни следобеди ,чист въздух и идеално условия за плаж,море.

С пристигането и настаняването си там нямаме търпение да обиколим познатите ни места-Православния храм ,Амфитеатър "Арена",Емонският манастир Св.Власий в центъра на града.Наблизо е и морският санаториум .ПЛажната ивица е дълга и широка ,има 3 плажа ,които са едни от най-чистите за къпане.Близостта на курорта със Слънчев браг е предимство ,когато ни се ходи на парти ,а пък ако ни се разглеждат забележителности Несебър е само на 10 км.Тук не липсват и събития -провежда се ветроходна регата ,суперкар рали. А ако сме любители на яхтения туризъм -марината е при нас.Задължително посещаваме и природният резерват "Камчия " по долното течение на реката с гъстите лонгозни гори ,вилното селище "Елените" и нос Емине.Тук могат да се видят останките от крепост и манастир и стар морски фар .Свети Влас посещавам при всеки удобен момент ,това е моя втори дом -желан и красив.Не случайно го наричат Българският Сен Тропе.С весела ,приятна компания уикенда се превръща в приключение ,в безметежно ля тно удоволствие .За мен това е мечтаната среща

Людмила, която ни отведе до Париж! 



 



Благодарим ВИ! 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.