•  

Outfit - Надя Войнова

Надя Войнова в редовната рубрика на ViewSofia Outfit. Водещата на предаването Златните хитове по...

Надя Войнова в редовната рубрика на ViewSofia Outfit.

Водещата на предаването Златните хитове по телевизия ММ беше много гостоприемна към нас и показа страхотния си стил без да се притеснява от фотоапарата.

Може би наистина, както тя самата ни сподели, е свикнала с камерите, но нашия екип беше единодушен в мнението си, че обективите просто я обичат.


VS: Изглеждаш много спокойна пред обектива на нашия фотограф?!

НВ: Изглеждам спокойна и пред камера, или поне така се надявам, но всъщност абсолютно винаги изпитвам едно леко притеснение преди предаване!

VS: Ще споделиш ли повече за усещането?

НВ: За усещането пред обектив или пред камера?

VS: И пред двете?

НВ: Различно е. Пред камера трябва много добре да знаеш какво можеш да кажеш и как трябва да го кажеш, а пред обектива казваш много без да говориш. Ей, и аз как се изразих, все едно съм го репетирала...Истината е, че и двете усещания ми харесват и са ми добре познати.

VS: Вероятно и мястото, на което се намираме ти действа добре!

НВ: Да. В ММ се чувствам като вкъщи!

VS: Ще разкажеш ли за MM-experience-a?

НВ: ММ си е “experience for a lifetime”, както се казва в звучния английски език. Какво да ти кажа? Работя в ММ от четири години и тук пораснах, което е най-важното в случая. Минах през доста предавания и научих доста неща. Да не говорим, че най-близките ми приятели са настоящи или бивши кадри на телевизията. Въобще и в професионален, и в личен план ММ заема сериозно място в живота ми. В момента се занимавам с предаването Златни хитове, в което интересни публични личности разкриват повече за себе си чрез най-любимата си музика. Излъчва се всеки делничен ден от 19 часа.

VS: ММ или телевизията по принцип е твоето място?

НВ: Все още не знам къде е моето място. Търся го...но в телевизия по принцип се чувствам добре, поне засега.

VS: А модата?! Като модел ти си обвързана с модните събития и си личи, че познаваш модните тенденции.

НВ:
Определено, не мога да кажа, че съм модел. Ще омаловажа работата на доста момичета, които наистина се занимават с това. Снимам доста рядко и повечето пъти с приятели и то, пък, вземе че се получи доста добре. Иначе, съм запозната отчасти с тенденциите, но не мога да кажа, че се интересувам живо от тях.

VS: Разкажи ни за своя уникален стил!

НВ: Първо, благодаря, щом казваш, че е уникален! В повечето случаи се обличам семпло, но обичам да съчетавам рокля с кецове, както дори и съм в момента или пък някакви други неща, които принципно не се съчетават. Въпреки, че в момента в модата се съчетава всичко с всичко. Повечето ми дрехи са черни, но обичам цветни аксесоари и най-вече големи чанти, слънчеви очила и всякакви видове old-school кецове.

VS: Имаш ли си любима fashion икона?

НВ: Като чуя израза „fashion икона” и винаги ми идва наум едно име – Гуен Стефани. Тя е великият комбинатор, просто, може да съчетае невъзможни неща и винаги изглежда перфектно! Да, май тя ми е любимата.

VS: Благодаря ти за интервюто! А оттук, накъде?

НВ: Конкретно, в случая, на работа. Иначе в различни посоки, трябва да има
движение винаги.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.