Следва

UV-лъчите: Как да предпазим кожата си?

#FOODLOVERS! Играем, за да получим съвършенство. И да го вкусим!

#FOODLOVERS! Играем, за да получим съвършенство. И да го вкусим!    

All About Life преди 6 години

Изкушението на облизаните дълги пръсти. Неустойчивостта на апетита, невъзможно да бъде задоволен, ако бива глезен добре. Усещането за заслужено себенаграждаване. Естетиката на живота.

Всичко това, плюс пиперливостта на уасабито по върха на езика, добрата азиатска храна и кефа от това да пуснеш в инстаграма си снимка с хаштаг #FOODLOVERS предизвикват днес вдъхновението ни и слагат началото на новата ни игра! Лятна, топла, пикантна и гореща, която тръгва от:

Идеята за споделеността, в случая съвършено вкусната сподленост. На храна и преживяване. 

Намесваме #FOODLOVERS- велик хаштаг с велико значение, което, дори и някой още да не знае, заслужава всяка микросекунда внимание - такъв превъзходен нахранващ ефект - и глада, и сетивата, има!

И така - условието ни, Дами! Блестящо, зрелищно, фамозно визуално представяне на всякакви екзотични (и не само) ястия, обезателно с прилежащия хаштаг.

Ястия, с които без проблем можем за заменим нещо любимо, дори и секса, като визираме добрия секс!

Съвсем без да ни е срам, защото апетита е най-здравото нещо на света, днес и в няколкото седмици напред, ви предизвикваме да ни споделите своите божествено апетитни снимки на храната, която опиянява летните ви дни, вечери, сутрини. 

Ние от своя страна, за да ви изкушим още повече, ще разбием с нашия #FOODLOVERS. Коя на каква безбожно вкусна храна се отдава, без грам угризение, нито по отношение отнетото внимание към гаджето, нито заради острата стрелка на кантара, нито от свъсената вежда на фитнес инструктура. Всеки сряда и петък, от днес, ще споделим с вас личния ни #FOODLOVERS маниер на прелъстяване!

И така: Сподели своето изкушение, сутрешно, обедно или вечерно вкусно и красиво хапване в SASA (в Парадайз Център или в Радисън) в instagram или фейсбук профила си и на [email protected] с #foodlovers #sasasummer #viewsofia до 23 юли.  

Всеки понеделник ще даваме по една награда - ваучер за двама на стойност 100 лева за SASA Asian PUB. Където, твърдим, е меката на #FOODLOVERS!   

Играем от днес, хапвайки красива храна. Споделяме, печелим! С #foodlovers #sasasummer #viewsofia!


SASA Paradise Mall
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888


SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888


Общите условия на играта ТУК!


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.