Следва

Нова дружка за летни приключения

Нов партньор в удоволствието

Нов партньор в удоволствието

Shopping преди 6 години

Отпивам от червеното си вино в края на деня. Спасителят в ръжта. Сякаш всичко изчезва и една глътка тотално преобръща пренаситената ми от емоции същност.

Всъщност тайната на аления опиянител е, че е поднесен с ТОЧНО перфектната температура, защото иначе нямаше така небрежно да гали небцето и да кара сетивата да настръхват.

Малката тайна е, че само няколко градуса по-надолу или нагоре могат да се окажат изключително значителни за вкуса на по-фините и изискани вина, като моето. Точно това имат предвид ценителите и гурме специалистите, които обикновено крият тези съкровища във ВИНООХЛАДИТЕЛИ.


Традицията повелява по-младото и сладко вино да се сервира добре охладено. И обратно, с увеличаване плътността, зрелостта и консистенцията от вкусове, температурата трябва да бъде по-висока. Но, за да не гадая кога кое с каква, се доверявам на новия си партньор в удоволствието - елегантен до съвършенство виноохладител Либхер.

Той умее да прибави наслаждение заради перфектно охладено бяло или червено вино, а розето - толкова любимо на всичките ми приятелки и мен, обожава да се гуши в хладните му дебри.

More Shopping