Следва

We love: Голата Ирина!

Шокиращата и много тъжна изповед на Лейди Ди

В крайна сметка кралското семейство не успя да опази личните записи на покойната Даяна...

Други преди 6 години

В крайна сметка кралското семейство не успя да опази личните записи на покойната Даяна и тайните й трагични моменти вече са наяве.

В тях "принцесата на народа" говори откровено за изневерите на принц Чарлз, за тъжното си детство, булимията и опитите си за самоубийство.

Записаните разговори са притежание на журналиста Андрю Мортън и вече разтърсиха света с искреността си.

"Веднъж го чух да говори по телефона, скрит в банята. Каза й: Каквото и да се случи, винаги ще те обичам. Разобличих го, а той ми вдигна страшен скандал", звучи гласът на Даяна от записите.

Принцесата издава още, че едва две седмици преди кралската си сватба научила, че Чарлз е поръчал специална гривна, на която били гравирани инициалите на прякорите им, за Камила.

"Гладис и Фред, така се наричаха", казва Лейди Ди.

В записите покойната принцеса издава още, че булимията й е в следствие на това, че съпругът й я нарекъл дебела и това е отключило нещо в нея.

"Бях отчаяна, а първият път, в който предизвиках повръщане се почувствах много развълнуваха, защото го усещах като отпускане на напрежението. Първите мерки за сватбената ми рокля, талията ми беше 73 см, в деня на церемонията - 60 см. Стопих се от февруари до юли", споделя още принцесата и издава, че по време на медения си месец е била жестоко депресирана и е опитала да пререже вените си с бръснач.

"Както си представяте всички анализатори и психиатри вече бяха при мен и се опитваха "да ме оправят". Даваха ми високи дози "Валиум" и други хапчета. Това успокояваше всички, защото в крайна сметка принцесата на Уелс се успиваше и нямаше шанс да се самоубие. През октомври заченахме Уилям и това ме спаси! Очаквах бебе!", говори от записа Лейди Ди.

От записаните спомени обаче се разбира, че бременността на Даяна е била ужасна. Принцесата не можела да спи, да яде и целият й свят се разрушавал пред нея. "Беше много, много трудно и заради булимията изпитвах сериозен дискомфорт", Казва Даяна.

"Бях в четвъртия месец с Уилям, когато се хвърлих по стълбите, опитвайки се да привлека вниманието на мъжа ми. Споделих му колко отчаяна се чувствам и как постоянно плача, той обаче не ме отразяваше и винаги казваше, че преувеличавам. За това се хвърлих по стълбите, единственият човек, който се втрещи беше Кралицата, но аз си знаех, че няма да изгубя бебето", описва ужасен инцидент Лейди Ди.

Принцесата на народа имала трудности и след раждането, изпаднала в следродилна депресия и не обръщала никакво внимание на наследника си. "Помня как един ден Уилям се обърна и ми каза, че съм най-себичната жена, която някога е срещал, бил го чул от баща си", гласи запис на Даяна.

Принцесата правела и невъзможното за да привлече вниманието на съпруга си Чарлз, който грам не я отразявал. "Една вечер взех собственото му джобно ножче и се прерязах от гърдите до корема, имаше много кръв, но той не показа никаква реакция", споделя Даяна.

В крайна сметка, Даяна и Чарлз се развеждат на 28 август 1996 година, а осем години след смъртта на принцеса Даяна, Чарлз се жени за любовницата си Камила.

Тези спомени са само част от лично записаните разговори на принцеса Даяна, които са публикувани в изключително интересната книга "Diana, Her true story".

More Други