Следва

The Fashion Insider's Guide: Тбилиси

Революционно: татуировките Soundwave, картина и звук в едно

Ако мастилените рисунки по тялото ти не са достатъчни, изрази индивидуалността си с новата технологията разработена от Skin Motion-татуировки, които имат звук...

All About Life преди 6 години

Ако мастилените рисунки по тялото ти не са достатъчни, изрази индивидуалност с новата технология, разработена от Skin Motion - татуировки, които имат звук.

Не, тe няма да издават непрестанни звуци. Аудиото може да бъде активирано единствено чрез специално разработено приложение, което да възпроизведе любима песен, гласа на обичан човек или всичко друго, което пожелаеш!



„Създадох Soundwave, след като татуирах няколко звукови вълни на познати и приятелката ми Джулиана каза: „Няма ли да е много яко, ако можехме да ги прослушаме?“, казва Нейт Сигард, татуистът, създал Skin Motion.

Технологията е проста - тонът се записва в приложението, което преработва графичното изображение на звуковата вълна. Така се създава дизайнът на татуса. След като бъде татуиран, може да сканираме с телефона и той да го възпроизведе.

За момента футуристичните творения могат да бъдат изписвани само под формата на звукова вълна, за да бъдат разпознати от приложението. Но, съдейки по снимките в Instagram, вариантите за креативни развихряния са много и различни. Така че, по едно пеещо тату, мацки?



 

More All About Life