Конкурсът Sony World Photography Awards стартира своето издание за 2018 година

Един от най-големите фотографски конкурси в света – Sony World Photography Awards, издание 2018 – вече е отворен за участие. Кандидатстването е свободно и безплатно на worldphoto...

Един от най-големите фотографски конкурси в света – Sony World Photography Awards, издание 2018 – вече е отворен за участие. Кандидатстването е свободно и безплатно на worldphoto

11-тото издание на Наградите се отличава с 2 нови интересни категории в конкурса за професионалисти – „Креативност“ и „Открития“, както и много важна нова възможност за отличените фотографи – допълнителни парични награди, които да обезпечат бъдещите им творчески проекти.

Създаден от Световната фотографска организация, Sony World Photography Awards е най-големият фотографски конкурс в света и авторитетен глас в индустрията. Ознаменувайки най-добрата модерна фотография от изминалата година, всяко издание на Наградите предоставя изключителна публичност, популярност и възможности за изява на фотографи от целия свят.

По този повод, отличеният в 2017 Sony World Photography Awards победител Фредерик Буйкс, сподели: “Отличието Фотограф на годината ми даде такова поле за изява и популярност, които никога не съм си представял. То ми отвори много нови врати, но и нещо също много важно – стимулира ме да продължа да работя върху проектите си.”

Променящото се изкуство на фотографията дава повод за нови категории в конкурса за професионалисти

В съзвучие с промените в начина на правене на фотография, в изданието за 2018 г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.