The Fashion Insider's Guide: Тбилиси

The Fashion Insider's Guide: Тбилиси

Гамарджобра (Здравей), Tbilisi!

Цветен, дързък, топъл и страшно приятелски... Гамарджобра (Здравей), Tbilisi!

По поречието на река Кура, грузинската столица може да е страшно непозната, но крие такива съкровища, че не сте предполагали.

Умопомрачителни модни дизайнери, които вече окупираха Милано, Париж и Ню Йорк, безплатно вино и солена пушена риба... крачетата ни модерно обути в новите NEW BALANCE 996 от BUZZ вече дърпат натам с пълна сила.

В Тбилиси, преведено от старогрузински - топъл и уютен, се влюбихме преди няколко години, последно го посетихме през април тази година и плакнахме очи на божествената Седмица на модата, но това не ни стига - искаме ОЩЕ!

Магнетична, по особено начин традиционна и страхотно интересна, заради street life културата, която крие. Грузинската столица си заслужава пътуването. Ето и нашите ПЕТ стъпки за една жизнена и изпълнена с цвят и живот обиколка:

Хотелът
На пъпа на стария град, с най-удивителната гледка, сякаш сгушен точно между планините. Old Tiflis Boutique Hotel е като втори дом, защото се чувстваме сякаш връщаме времето назад. Сграда му е неповторима, а условията повече от чудесни.Ресторантът
Разбира се, че Bread House, където сервират такава грузинска кухня, че може да се оближеш пръстите десет пъти, поне!

Коментари: 1

Q
QueenGeek (2017/06/16 / 13:00)
Супер свеж материал, благодаря Ви за емоциите! Чудесни сте!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.