Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 19 до 25 юни

Тази неделя ни очаква двучасов финал на "Геният" по National Geographic

Тази неделя, 18 юни 2017 г. от 21:55 часа по National Geographic предстои двучасов финал на „Геният". Последните два епизода на сериала – девети и десети, ще се излъчат последователно един след друг...

Events преди 6 години

Тази неделя, 18 юни 2017 г. от 21:55 часа по National Geographic предстои двучасов финал на „Геният". Последните два епизода на сериала – девети и десети, ще се излъчат последователно един след друг.

През април премиерата на „Геният" отчете рекордни резултати, като България стана първа по рейтинг в Европа и втора в света.

Поредицата от 10 епизода е първата изцяло игрална продукция по канала. Тя разкрива как Алберт се превръща в Айнщайн, като показва необикновените му професионални постижения, заедно с експлозивния му, страстен и сложен личен живот.

В ролите на любовниците, враговете и други учени-светила от времето на Айнщайн, в звездния актьорски състав на продукцията участват Джефри Ръш („Речта на краля", „Карибски пирати", „Блясък") в ролята на големия едноименен учен, Джони Флин („Облаците на Силс Мария," „Първа песен," „Болен от любов") като Алберт в годините преди световната слава на Айнщайн, Саманта Коули в ролята на Милева Марич – първата съпруга на Айнщайн и майката на децата му, както и Емили Уотсън („Теорията на всичко," „Крадецът на книги") в ролята на втората му съпруга и негова първа братовчедка – Елза Айнщайн. Изпълнителни продуценти са носителите на „Оскар" Брайън Грейзър и Рон Хауърд.


Продуцентите Брайън Грейзър и Рон Хауърд.

„Геният" проследява възхода на Айнщайн от твърде скромното му потекло до любопитния мислител-бунтар, през битките за признание и страданията до световния му статус на знаменитост и превръщането му в човека, отключил мистериите на космоса със своята теория на относителността. Разравяйки се надълбоко в живота и делата му, поредицата показва вълнуващи моменти и емоции, които преживява Айнщайн, редуващи се с безсърдечност в отношенията му с най-близките, включително децата му, двете му съпруги и безбройните други жени, с които той има паралелни взаимоотношения.


Джони Флин и Джефри Ръш


Саманта Коули и Джони Флин


Емили Уотсън

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?