Следва

Ближи си Кабернето!

Mademan: Глезим татковци и батковци разни!

Скъпи дами, знаем със сигурност, че всяка една от вас има един (поне) ценен...

All About Life преди 6 години

Ще използваме едно клише, ама няма как, говорейки за мъже, понякога трябва да заложим на най-сигурното: Не можем с тях, но и без тях не можем! Факт! 

Световният ден на бащата наближава! Страхотен повод да зарадваме любимия. Тази неделя е точният момент, запомняме датата - 18 юни, като предполагаме, че част от вас, досущ като нас нямат идея с какво да ГО зарадват и се надяват на просветление в последния момент.

И така - дилемата е Какво да подарим на любимия мъж? Отговорът, логичен, ясен и перфектен, следва!  

Не губим и миг, а се гмурваме 
в най-новия и най-голям мъжки онлайн магазин в България!  Mademan.eu! 
С дебют този месец, оттам не спират да ни заливат с огромно разнообразие от изпитани продукти нa водещи световни компании за мъжка козметика. Сред тях: American Crew, Reuzel, Uppercut Deluxe, Aphotecary 87, Morgan`s, Bluebeards revenge, Dapper Dan, Lock Stock Barrel, Gentleman’s Hardware. 

Вълнуваща гама, повече секси, отколкото буквална, за която дори сме на прага да звидим на момчетата.
Mademan.eu определено е вид мъжки рай, който има приятната особеност да се нуждае от дамска преценка при многообразието от избори. Просто обичаме да сме последна инстанция, все пак отлично разбираме от естетична грижа, включително за мъже.



На принципа, че всеки мъж е различен, продуктите са разделени в няколко категории. За всеки типаж в навечерието на гореспоменатия Празник даваме по 3 предложения от Mademan.eu. Печелим всички с всяко от тях, вижте защо:  
 


Небрежният

За мъжа, който изпипва стила си, но успява да изглежда, сякаш не се е старал. Част от имиджа му е да не му пука какво мислят околните. Спортно-елегантен и натурално чаровен.

Масло за брада с аромат на цитруси - Mr. Bear Family

Mr. Bear Family Citrus е ръчно направено масло, което подхранва и омекотява косъмчетата, предотвратява изсушаването на кожата и добавя приятен ненатрапчив аромат на възбуждащо киселички цитруси. 



Водоразтворима помада - Uppercut Deluxe Pomade


Помадата Uppercut Deluxe е в тежка категория сред съвременните продукти за коса. Характеризира се със силна фиксация и среден по сила блясък, текстура, наподобяваща гел, невероятен аромат и лек червеникав оттенък. Отмива се лесно и само с помощта на вода. Освен на чудесните ѝ свойства всеки потрeбител би се зарадвал на алуминиевата ѝ опаковка с брандинг в черно, червено и бяло и страхотното лого на Uppercut.




Мултифункционален инструмент за поправка на колело - Gentlemen`s Hardware

Мултифункционален инструмент за поправка на колело. Лесен и удобен за употреба, този инструмент включва 10 сгъваеми прибора, незаменим помощник за колоездачи.


Сериозният 

За мъжа, който поставя работата пред останалото, а външният вид е инструмента за продажби, еквивалентен на търговските умения. Модерен и самоуверен, роден да ръководи.


Шампоан, балсам и душ гел 3 в 1 

Идеалният продукт при пътуване и спорт. 

Олио за бръснене - American Crew

American Crew Ultra Gliding Shave Oil е олио за бръснене, което осигурява гарантирана защита от раздразнения. Немазен разтвор, който омекотява кожата за гладко и лесно бръснене. Отличен за детайлна работа по бакембарди, малки брадички и т.н. пезевенски дразнители.




Комплект за обувки - Gentlemen`s Hardware

Комплект
 за почистване на обувки в стилен, компактен и удобен несесер.



Авантюристът

За мъжа, който трудно се задържа на едно място, защото има толкова много свят за разглеждане и толкова хора за срещане. Импулсивен и любопитен към живота. 

Мултифункционален карабинер - Gentlemen`s Hardware

Мултифункционален карабинер с 4 инструмента - нож, трион, компас и LED фенер плюс батерия. 


 

 
Шампоан за ежедневна употреба - Reuzel Daily Shampoo

Reuzel Daily Shampoo е шампоан за ежедневна употреба, произведен от Reuzel. Спомага ефективното почистване на косата и нейното хидратиране.

Канче - The Gentlemen`s Hardware

Метално емайлирано канче в тъмно син цвят, с предизвикателното мото "The Adventure Begins". Подходящо както за дома, така и за природата, а защо не и за работното място.


Сега, ако много ГО обичаме, му взимаме от всичко, но съвет от нас - нека се учи плавно на хубавото. Дето се казва - малки изненади, изпълнени с любов, но много редовно! 

P.S..  Ако се изгубите в необятните дебри на мъжката козметика, Mademan.eu е насреща за индивидуални консултации. 
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.