Следва

Най-богатите български модели

Най-красивите и най-грозните колене на показ

След като проследихме грешките, които звездите допускат на червения килим (а и извън него), според нас е редно...

Лица преди 14 години

След като проследихме грешките, които звездите допускат на червения килим (а и извън него), според нас е редно да се задълбочим малко повече в една от частите на тялото. Тя може да бъде както изключително секси, така и да предпочетеш да остане скрита. Коленете!

Както всички знаем, най-сладкото идва накрая, затова и ние мислим да започнем първо с „тези, които по-добре да не излизат на показ”. По света и у нас, както следва:

Без ни най-малки притесния, първо място даваме на Ел Макферсън. Разбира се, че и ние се възхищаваме на дългогодишната й кариера и незалязващата й звезда. Въпреки това, към края на първото десетилетие на 20-ти век има милиони методи, с помощта на които да не допускаме подобни фотоси да обикалят интернет пространството. Ако пък не искаме да прибягваме към хирургическа или друг вид намеса, най-лесният начин е да „добавим една педя” към дължината. Дори и един плътен черен чорпогащник (макар и това да не е толкова естетически издържано), би „изхвърлил” директно г-жа Макферсън от класацията.

След дълги спорове кой да „получи” първото място, бившата изгора на Брус Уилис, изостана с едно място, класирайки се на (не)завидната втора позиция. Ситуацията общо взето е същата като тази при неостаряващата Ел. Както казахме за всичко си има време и място. Когато обаче въпросното време отмине, има начини.
Дано дамите се вслушат поне в някои от съветите ни.


Анджелина Джоли, Кейт Мос

За третото място в класацията се борят г-жа Джоли (Пит) и топ-моделът дизайнер Кейт Мос. Много са хубавички.
И двете. Обаче като че ли са малко слабички, казано по друг начин – кокалести.
Постоянно срещаме феномена „тлъсти колене”. Тук обаче е точно обратното, защото, както знаем, има случаи, в които дори и слабото става грозно.


Джордън Дън, Парис Хилтън

Заслуженото четвърто място отива при модела Джордан. Бившата TV водеща успява да „събере” по-малко и от двете гореспоменати характеристики – кокалесто и отпуснато. За разлика от останалите обаче, тенът й успява да го прикрие. Единствено заради това, я класираме чак на четвърта позиция.

Последното място отива при старлетката Парис Хилтън. Въпреки хилядите фотосесии, недостатъците на богатата наследница не успяха да убягнат от зоркото ни око. Хубавичка, добре сложена, но .... с кокалести колена. Ние, обаче й пожелаваме след петнайсетина години поне да не последва примера на г-жа Макферсън и г-жа Мур.

и ...у нас.


Антония Петрова (сн. ViewSofia), Мария Илиева (сн. ViewSofia)

Няма как да не отдадем първото място на последната носителка на титлата „Мис България” – правистката Антония Петрова. Да, знаем, че има и други „звезди” с далеч по-незавидни телесни характеристики. Нейните обаче са на показ. А тя е „Мис България”, при това тазгодишната. За нас лично това е достатъчно.

Второто място отива при Мария Илиева. Абстрахирайки се от облеклото, не можем да не отбележим и коленете. Макар и под високия ботуш. Да не говорим, че плътното сиво още повече уголемява обекта – или по-скоро приковава вниманието ни именно върху тях. Което не е добре.


Гала (сн. ViewSofia), Азис

Третото място „отсъпваме” на иначе чаровната TV водеща – Гала. Подобно на Анджелина и Кейт, и при нея забелязваме феномена „кокалести колена”. Както вече казахме, той е поправим.

Четвъртата позиция отива при не чак толкова нежната половина от човечеството – Азис. Просто нямаше как да го подминем.


Андреа

На последно място този път се класира утвърдената вече фолк дива Андреа. След дълго чудене в коя категория да попадне – на красивите или грозните колена, в крайна сметка й отредихме място тук. Просто защото всяка звезда, която претендира да бъде в положителния „Топ 5”, не може да допуска грешки. Основно стилистични и естетични, а тя прави точно това.

„От хубави, по-хубави” (World Edition)


Жизел Бюндхен, Камерън Диаз

Призът за най-секси колена автоматично отива при Жизел Бюндхен. Въпреки че отдавна е задминала двайсетте, топмоделът не отстъпва по нищо на младата конкуренция. Напротив – по-скоро може да служи за пример.

Второто място отива при Камерън Диаз. Причината е същата. След редица филми, фотосесии и какви ли още не източници на стрес, близо четиридесетгодишната актриса не е позволила по никакъв начин животът на сцена да си „покаже рогата”.


Ирина Лазаренау

Набиращата популярност моделка Ирина Лазеренау, няма как да не попадне в класацията ни. Вярно, фактът, че е модел, при това „топ”, не търпи излагации. Ние, все пак, смятаме, че трябва да я насърчим. Просто, защото не искаме след десет години да оглави някоя от останалите ни класации.



Както вече видяхме, дори и мъжете могат да намерят мястото си в чисто женска класация. Пример за това е познатият като „Борат”, Саша Барон Коен. За разлика от Азис, коленете на показ на британския актьор не изглеждат стряскащо. Напротив, биха били конкуренция дори и за жените.



Последното място отива при героинята от „Orange County”, Миша Бартън. Последно в нашата класация, но едва 5-то сред милиарди. Все още не се е намерила звезда, която да измести Миша от класациите за най-красиви колена, крака и какво ли още не.

BG Version



ЛиЛана (сн. ViewSofia), Алисия (ViewSofia)

Призът при родните ни звезди отива при ЛиЛана. Звездата, която наскоро отново нашумя след дуета си със Снуп Дог, не спира да приковава мъжките погледи. Нашият екип безспорно й отреди първото място.

Второто място този път получава Алисия. След като стана майка, изгората на Валери Божинов достойно може да попадне в категорията на сериозните жени. Независмо от хилядите професионални ангажименти и грижи покрай малкия Валери, Алисия продължава да подържа перфектна фигура и най-вече перфектни колена.


Камелия, Николета Лозанова

Трета в класацията се нарежда фолк дивата Камелия. След повече от 10 години на сцена Камелия все още носи прякора „жената-тяло”. Спред нас определено заслужено.

На четвърто място, с гръм и трясък се появява плеймейтката Николета Лозанова. След многобройни фотосесии (основно голи), решихме, че бившата изгора на вратаря Ники Михайлов, най-вероятно има какво да покаже. И не ни разочарова, дори и само в колената.


Роси Иванова (Visages)

Нито една класация за красота не може да мине без участието на бившата миска Роси Иванова. Определено коленете й са красиви. Бихме казали дори секси. Както всички можем да се уверим, това е възможно дори и без намесата на високите технологии.

Кои колене са по-красиви – чуждите или българските, как мислиш ти?

More Лица