Следва

Петъчна доза секс: Колин Каперник

Тройка на следобедно разсънване - Лео, Тоби и Орландо редом в Ню Йорк

Чудно изглежда тази картинка, точно в този й завършен вид, точно в този юнски следобед, точно в мониторите на девойки като нас. Ценителки, имаме предвид...

Други преди 6 години

Чудно изглежда тази картинка, точно в този й завършен вид, точно в този юнски следобед, точно в мониторите на девойки като нас. Ценителки, имаме предвид!

Нюйоркските колеги-папараци успяха да щракнат троен портрет на едни от най-готините холивудски момчета, докато заподозрените в наш тотален мокър сън Леонардо ДиКаприо, Тоби Магуайър и Орландо Блум крачат из Манхатън.

Актьорите се мотаят секси небрежно из улиците след късен обяд, който компанията си устройва в местен ресторант.

Твърде вероятно е да предположим, че Лео и Тоби са приели Орландо в своя "Отбор на любителите на мацки" (P***y Posse), предвид факта, че тройката в момента се намира в сходна, не само професионално, но и лично, фаза. Тоби Магуайър се раздели с Дженифер Мейър след 9 години връзка, Леонардо ДиКаприо сложи край на любовта с Нина Агдал преди 2 месеца, а тия дни се разчу, че и Орландо Блум е разделен, респективно от Кейти Пери.

Зарязваме настрана идеята, че сега е точният момент да стреляме, и докато кроим стратегията като как куршумите ни да стигнат дотам, гледаме нежно в комбинацията момче-тениска-джинси-къси гащи-маратонки-сексапил и си обещаваме, че след работа, а и утре пак ще погледаме кадрите. Те са, дето се казва, от тези, дето правят деня!

More Други