Създателят на Vetememes пусна нова бранд: Boolenciaga

16-06-2017 Текст: View Sofia/Елена Германова Фотография: .NET
Добави коментар

Симпатягата-шегаджия, който сразява модния свят от известно време насам, конкретно от момента, в който му хрумна идеята да пародира непромокаемите шуби на Vetements с бранда си Vetememes - Девил Тран, пусна нова марка-пародия - Boolenciaga. Марката ще копира открито дрехите на Balenciaga, сменяйки логото.

"Пуснах Boolenciaga, защото Vetements правят все по-малко забавни дрехи. Ще продължа да се занимавам с бранда Vetememes, докато това е актуално. Обожавам всичко, което прави Демна Гвасалия", — коментира Тран. 23-годишният дизайнер добавя, че има известни притеснения относно вероятен проблем с авторските права: "Надявам се, че Balenciaga ще оценят малкия ми проект. Просто искам да се позабавлявам".

Дрехите на Boolenciaga вече се продават на сайта на проекта. Цените варират от 65 долара за суичър с лого до 89 евро за дъждобран.

Припомняме, че пролетта Девил Тран пусна марката-пародия Vetememes, копираща дъждобраните на Гвасалия Polizei, с което моментално се превърна във фешън и социален хит.

Самият Демна Гвасалия реагира на "намигването" благодушно: "Vetements няма да подава съдебен иск. "Надявам се, че дизайнерът толкова се е веселил, правейки това, колкото и самите ние, докато правим собствените си колекции".

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

It's all about Philips fashion

Виж още
It's all about Philips fashion

Жълт бутон

Нели Петкова роди момченце

Нели Петкова роди момченце

Виж още