Предизвикаме те: 5 Instagram beauty трендове, които да опиташ!

Не съществува подобно понятие като грешка във визията, ако го направиш само веднъж, нали?...

Не съществува подобно понятие като грешка във визията, ако го направиш само веднъж, нали?

Ще ви представим няколко шантави Instagram идеи, които трябва да опитате...просто, защото трябва и защото са ултра viral в момента.

Тенденциите в Instagram са еквивалент на бързата мода - ниска ангажираност и явлението "днес го има, утре го няма". Но на кого му пука?!

Всички ние приветстваме нови, нестандартни, смахнати хрумвания. Разбира се, не всичко отива на всекиго, но така или иначе в най-добрия случай ще пробваме за няколко часа или в най-лошия - за един месец. Много от тези beauty tips може да постигнете в домашни условия, с материали, които вече имате в наличност. Е, за някои неща може и да се изръсите с някой друг лев или пък да се наложи да потърсите асистенция от професионалист. Готови ли сте да пуснете на свобода вътрешния си бляскав еднорог? Ето как:


Лунички с цвят...ДЪГА
За да разчупим и освежим лятната визия, си правим сами лунички. Ултра тренди в момента и дори най-големите имена в макиажа го използват! Лесно е, нужни са ви само моливи за очи в различни цветове и ще получите ефекта дъга, което пък ще контрастира приятно на тена. Освен това, после се премахват се много лесно - с помощта на почистващ лосион за грим.

Вежди "Бодлива тел"
Този Instagram тренд стана популярен последните няколко месеца. Предполагаме, че е вдъхновен от филма "Бодлива тел" от 1996г. с участието на Памела Андерсън. Но вместо да си го татуираме на ръката, може да приложим този ефект на веждите. Интересно и креативно...постига се с помощта на малко гел за вежди.

Маникюр "Русалка"
Свидетели сме на какви ли не тенденции, свързани с русалки, които обаче са доста кичозни и определено нямат нищо общо със закачливата визия за лятото. Но ако е направен добре, маникюрът, вдъхновен от подводния свят на океана, може да бъде готин аксесоар за горещите месеци. Съчетавайте внимателно цветовете. Не прекалявайте с перлите и блясъка. Ииии, много важно - направете по-ефектно украсяване само на един нокът.Червило с ефект "Мрамор"

Всички ще се запитате дали е практично? Не, не е...но пък е страхотно и сме убедени, че всички ще ви заглеждат! Да, няма да можете да хапнете нито залък, но пък "Трай, бабо, за хубост". Идеално за парти вечер.  Още по-добре ще е ако го съчетаете с маникюр в същите нюанси.

Коса с цвят въглен
Сивото е новото ВСИ–ЧКО! Но горещата тенденция, която залива Instagram, е свързана с подсилването на светлосенките на сивия цвят. Резултатът... по-опушени нюанси, идеални за прехода към есента. Определено ще постигне WOW ефект с тази нова прическа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.