Предизвикаме те: 5 Instagram beauty трендове, които да опиташ!

19-06-2017 Текст: View Sofia/Христиана Аргирова Фотография: .NET
Добави коментар

Не съществува подобно понятие като грешка във визията, ако го направиш само веднъж, нали?

Ще ви представим няколко шантави Instagram идеи, които трябва да опитате...просто, защото трябва и защото са ултра viral в момента.

Тенденциите в Instagram са еквивалент на бързата мода - ниска ангажираност и явлението "днес го има, утре го няма". Но на кого му пука?!

Всички ние приветстваме нови, нестандартни, смахнати хрумвания. Разбира се, не всичко отива на всекиго, но така или иначе в най-добрия случай ще пробваме за няколко часа или в най-лошия - за един месец. Много от тези beauty tips може да постигнете в домашни условия, с материали, които вече имате в наличност. Е, за някои неща може и да се изръсите с някой друг лев или пък да се наложи да потърсите асистенция от професионалист. Готови ли сте да пуснете на свобода вътрешния си бляскав еднорог? Ето как:


Лунички с цвят...ДЪГА
За да разчупим и освежим лятната визия, си правим сами лунички. Ултра тренди в момента и дори най-големите имена в макиажа го използват! Лесно е, нужни са ви само моливи за очи в различни цветове и ще получите ефекта дъга, което пък ще контрастира приятно на тена. Освен това, после се премахват се много лесно - с помощта на почистващ лосион за грим.

Вежди "Бодлива тел"
Този Instagram тренд стана популярен последните няколко месеца. Предполагаме, че е вдъхновен от филма "Бодлива тел" от 1996г. с участието на Памела Андерсън. Но вместо да си го татуираме на ръката, може да приложим този ефект на веждите. Интересно и креативно...постига се с помощта на малко гел за вежди.

Маникюр "Русалка"
Свидетели сме на какви ли не тенденции, свързани с русалки, които обаче са доста кичозни и определено нямат нищо общо със закачливата визия за лятото. Но ако е направен добре, маникюрът, вдъхновен от подводния свят на океана, може да бъде готин аксесоар за горещите месеци. Съчетавайте внимателно цветовете. Не прекалявайте с перлите и блясъка. Ииии, много важно - направете по-ефектно украсяване само на един нокът.Червило с ефект "Мрамор"

Всички ще се запитате дали е практично? Не, не е...но пък е страхотно и сме убедени, че всички ще ви заглеждат! Да, няма да можете да хапнете нито залък, но пък "Трай, бабо, за хубост". Идеално за парти вечер.  Още по-добре ще е ако го съчетаете с маникюр в същите нюанси.

Коса с цвят въглен
Сивото е новото ВСИ–ЧКО! Но горещата тенденция, която залива Instagram, е свързана с подсилването на светлосенките на сивия цвят. Резултатът... по-опушени нюанси, идеални за прехода към есента. Определено ще постигне WOW ефект с тази нова прическа.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Item of the day

Нов партньор в удоволствието

Виж още
Нов партньор в удоволствието

Жълт бутон

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Виж още