Следва

Fashion battle: Деним VS. Флорали

MFW Men's Spring 2018: Prada

Да живее комиксът!...

All fashion преди 6 години

Да живее комиксът!

Дефилето за пролетната колекция 2018-та на Миучиа Прада една страхотна симбиоза между виртуалната и човешката реалност.

"Не съм фен на комиксите или графичните романи, но те определено повлияха за сериозно вдъхновение за полетната мъжка колекция на Prada", казва самата Миучиа..

"Комиксите красящи дрехите са ръчно рисувани, човешки и много простовати и реални. Дори и да изобразяват най-грозната и притеснителна фантазия, те изглеждат лесни и простовати. Тези изображения всъщност са част от живота, който черпим от медията и цялата тази информация, която ни залива днешно време. Страшно ме вдъхновиха, въпреки че никога не съм ги харесвала особено", допълва още Прада за колаборацията на лейбъла с артистите James Jean и Ollie Schrauwen.

Сякаш страхотно забързани по котешката пътечка дизайните комбинираха страхотно свежи цветове и различни материи. Ризи с широки рамене в червено или черно. Кройки вдъхновени от работнически униформи и дори мъжки гащеризони. 80-тарски спортни шорти, ризи с цип и жилетки ала "университетското момче" доминираха на ревюто на Prada Men's Spring 2018-та

Цялата колекция в галерията горе>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.