Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Fashion battle: Деним VS. Флорали

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектната дреха, която деликатно показва по едно или две голи рамена.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Цветина

Супер свеж и ултра тренди, виждаме гащеризоните по дефилетата на най-големите, че дори и в мъжките колекции на именитите лейбъли. Избирам моя с флорална щампа, дълга дължина и изкусително шпиц деколте. Има комбинирани връзки на талията и странични джобове, което го прави шикозно градски - перфектен както за офис среща, така и за коктейл вечер с момичетата. Комбинирам го с велурени обувки с панделка и kitten heel, а за разкош допълвам визията със слънчеви очила с цветни стъкла, защото всички ги носят, както говорихме ТУК!

Гащеризон Zara 
Обувки THE ROW 
Очила Vogue x Gigi Hadid








 

Йоанна

Денимът. Вечна класика, която всяко лято (и не само) ти помага да заложиш на сигурен и фамозен избор когато става въпрос за подбор на тоалет. От своя страна пачуърк денима носи в себе си неповторима автентичност и непринуденост, освен това е и ултра модерен в момента. Не случайно погледа ми се спира на този прекрасен модел на Re/Done, който смятам да стане новият ми верен другар през идващите топли месеци!

Намирам онлайн тук!


More All fashion