Следва

Стилът на Ана Б., министър-председател, жена и хомосексуалист

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Сексизмът в Холивуд все още е на мода!

Въпреки уважението, което започват да получават актрисите в световното кино, не можем да подминем малките, но нагли случаи, които все още са факт.

Еми Росъм, младоженката с огромен талант, е била шокиращо изненадана от обаждането за прослушване, за което дори мениджърът й се почувствал неудобно. Актрисата споделя: „Преди около година агентът ми се обади и с неудобство каза  „Смутен съм, че ти се обаждам за това, но предстои голям филм и директорите обожават работата ти. Но искат да се явиш по бански. Няма прослушване. Това е всичко, което трябва да направиш. “Режисьорът искаше да знае дали съм дебела, това беше въпросът.“

Известно е, че Росъм се чувства добре в голи сцени, но за нейна изненада-филмът дори няма такива, няма дори кадър по бикини! „Когато проверих последно аз съм актриса, а не модел.“ споделя актрисата.
Явно дрескодът за прослушвания за женски роли е бански, за предпочитане възможно най-оскъден!

Подобен е и случаят на актрисата Алисън Бри, която призна за смущаващото й преживяване по време на прослушването й за сериала Антураж. Тя разкри, че преди години е била извикана за малка роля в сериала: „В началото на кариерата ми, направих прослушване за три реплики за Антураж и трябваше да нося бански, а накрая дори ме помолиха да сваля горнището си!“



Когато модата и политиката се слеят

Доменико Долче и Стефано Габана отново са в устите на хората, този път заради честите появи на Мелания Тръмп с техни дизайни, от които те ни най-малко не се притесняват. Визията на Първата дама на Америка вълнува мнозина, припомняме за разразилия се скандал с дизайнерите, които категорично отказаха да й предоставят дрехи за обществени появи.

Напрежението към италианските дизайнери се усилва още повече след провелото се преди дни мъжко дефиле за Пролет/Лято 2018-та . Поддържайки наскоро зародилата им се традиция да канят известни лица, които обаче не са модели, дизайнерите отново канят млади хора, сред които и брата на Майли Сайръс. А реакцията на Майли в интернет пространството е особена - тя изразява радост по повод изявата на малкия си брат, благодари на дизайнерите за възможността, която са му дали, но и също така не пропуска да спомене, че по никакъв начин не е съгласна с политическите им възгледи. А в отговор на коментара, дизайнерите отвръщат така: "Ние сме италианци и не се интересуваме от политика, особено пък от американската такава!"



Нов дизайнер на небосклона

Изразяваме съмнение към дизайнерските способности на Зайн Малик, откакто научихме за предстоящата му колаборация с младежката бранд на Versace, Versus. Линията е озаглавена Zayn X Versus, а вече първите тийзващи кадри се въртят в интернет пространството. И макар да не се разбира много от показаното, разпознаваме преекспонираната през изминалите няколко сезона Yeezy естетика, което, смятаме, е достатъчен коментар по повод неодобрението ни: монохромни спортни ансамбли от клинове и оувърсайзд бомбъри, лога и високи токчета за контраст. Какво въображение само...



Любопитно решение

Спомняте ли си, когато миналата седмица показахме чудатите бански дизайни на Beloved Shirts и по-специално ужасяващите цели модели, наподобяващи космати мъжки гърди. Да, и ние не можем да се отърсим от вида им, но днес обръщаме внимание на нов дизайн от колекцията им, все така нестандартен, изобразяващ този път Доналд Тръмп с прекомерен тен и с едно от разпознаваемите му изражения на лицето...




 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.