Една... рокля, чанта, блуза... никога не е достатъчна! Количката ни вече е зарината, портфейлът вероятно ще зяпне с отворена уста, но какво пък... ЛЯТО Е!

Взимаме и тези обувки, защото сме им хвърлили око, даже две, от известно време насам. А тази риза ще си върви с новите ripped jeans, с които се сдобихме и с любимите бели кецове...

Може да продължим до безкрай, особено след като вчера получихме мини shopping инфаркт с този мейл, че НА–МА–ЛЕ–НИ–Е–ТО е започнало!

В галерията горе>>> местопрестъплението е Zara. Прегрешаваме с цели 17 избраника, част от които вече са на по-ниска цена!

Коментари: 2

S
stasyd (2017/06/23 / 08:30)
Абсолютно същото мислех и щях да напиша. Никога няма да посегна към този продукт, поради агресията на рекламата му. Също така няма да разгледам и нито една галерия от снимки в този сайт, поради същата причина. Не вярвам рекламодателите да прочетат този коментар (пари, дадени не в полза, а във вреда са това), но поне стопанисващите сайта да се замислят (по-малко генерирани логвания, по-малко клиенти, по-малко потенциални рекламодатели)...... -(
P
Petra (2017/06/23 / 08:14)
Дразнещо е на всяко кликване да гледаш една и съща реклама,но явно в името но бюджета и луксозната мекота ще търпим!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia