Следва

Моден ексхибиционизъм: Напук на лятото

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Йоанна

В горещ ден като този няма нищо по-хубаво от...

Food преди 6 години

В горещ ден като този няма нищо по-хубаво от това да се поглезиш със също толкова горещо... обедно меню, разбира се! Това, че е четвъртък, 22 юни и вторият ден от началото на лятото е още по-добър повод да се наградим с вкусно ястие, директно доставено от съкровените дебри на Азия и конкретно - кухнята на Sasa Asian Pub.

Само мисълта за пикантно едамаме и страстта, събрана в хапка усещане за съвършенство, усилват апетита до висотите на невъзможното... търпение. Защото, на някои неща не се устоява. Не поради липса на желание, а поради истинска, изконна невъзможност.



Днес избирам пълна със здраве салата от кимчи и скариди, съчетана с любимото пикантно едамаме. Подсилвам още яркия вкус с Блъди Мери в компанията на топъл Том Ям Кунг и саса ролца с гъши дроб! Yuuummm!





Правя снимка за спомен с #foodlovers #sasasummer #viewsofia, и подсещам за нашата нова, гореща, пикантна, вкусна, убийствена ИГРА, призовавам да се включите, ако искате и вие обяд/вечеря на това съкровено за сетивата място, и нападам своя зашеметяващо вкусен Lunch Sasa Box!
 


SASA Парадайз
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888


SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888

More Food