Следва

Беглецът

KKW Beauty Launch. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцент на върху модния разговор.

Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: представянето на козметичната линия на Ким Кардашян-Уест KKW Beauty.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:

Оценката ни за Ким Кардашиян

Цветина 7/10

Много лятна и учудващо приятна, но пък сме виждали тази визия безброй много пъти на Кими Кей, трябваше да се помъчи малко, особено имайки предвид, че представя чисто новата си козметична колекция.

Габриела 6/10

Ким рядко изневерява на визията си от супер тесни рокли и незабележими сандали, но в случая ластичната материя на дрехата я кара да евтинее и то доста. За сметка на това обаче, прическата много ми харесва.

Йоанна 8/10

Въпреки, че Ким Кардашиян обикновено ни "зашеметява" със своя прекомерно екстравагантен и предизвикателен вид, то с тази визия е постигнала една много приятна изчистеност и лекота. Харесва ми, въпреки, че има нещо изсулено, което няма как да подмина.

Оценката ни за Крис Дженър


Цветина 8/10

Учудващо семпла без излишни показности. Харесвам пудреният цвят на тази рокля, както и ръкавите тип камбана. Акцентът със солей в левия ъгъл на А-силуета също е много кокетен. Обувките и бижутата са перфектно подбрани и комбинирани за визията.

Габриела 4/10

Безспорно сме я виждали и в по-лоши ансамбли, но кукленската кройка на роклята съвсем не й подхожда. Розовото като цвят стои добре, но не и в този романтичен момичешки стил.

Йоанна 9/10

Елегантна, класическа и нежна визия. Харесва ми.

Оценката ни за Шанина Шайк



Цветина 4/10

Хм, роклята е перфектна, наистина перфектна - само обаче да ги нямаше тези графични елементи ала звезди. Колебая се и за дължината, която ми е леко неподходяща за високата иначе Шанина.

Габриела 8/10

Слип роклята е елегантна, декорацията също е премерена, а сандалите са чудесни. Бюти визията също е страхотно попадение.

Йоанна 10/10

Красива, нежна и... висока! хехе

Оценката ни за Либърти Рос



Цветина 8/10

Харесва ми, доста изчистена и прилична визия, въпреки че доколкото забелязвам роклята е с някакъв дантелен ефект. Gucci чехлите няма какво да ги обсъждам - перфектни са, а малката чанта е перфектно съобразена!

Габриела 5/10

Прекалено небрежно е подходила за събитие, пък било то и такова на Ким Кардашиян.

Йоанна 6/10

Супер е! Минималистична визия, която по никакъв начин не би засенчила тези така модерни и обладали тенденциите, чехли на Gucci.


Оценката ни за Сестрите Фостър


Цветина 6/10

Колкото и да е модерен "каре виши" мотивът, тази рокля е ужасна и прави Ерин Фостър още по-бяла и безлична. Сара, от своя страна, е заложила на сигурното - деним плюс прилепнало боди! Сандалите на дебел ток са повече от страхотни, а чоукърът флиртува кокетно точно с тях!

Габриела 5/10

Момичето в ляво изглежда доста симпатично в гингам роклята, не съм сигурна обаче дали е подходяща за събитие. А момичето с демоде бодито с връзки пък явно се е опитала да влезе в естетиката на клана Кардашян-Дженър...

Йоанна 10/10

Сара е секси! Ерин е сладка! Двете заедно са СУПЕР!
 

More All fashion