Следва

„ДУМИ НА 4 ГУМИ“ гостува на фестивала „София диша“

Любими български уеб герои превземат първия Comic Con в България

Феновете на българските уеб сериали и поредици се срещат с любимите си звезди по време на най-голямото младежко събитие у нас...

Events преди 6 години

Феновете на българските уеб сериали и поредици се срещат с любимите си звезди по време на най-голямото младежко събитие у нас

21 юни 2017, София. Звездите от уеб сериалите “Не така, брат!“ и „Следвай ме“, както и лицата от поредиците „А на бас“, „Секс лафче“, #EVA и най-новото уеб риалити Dance Arena, ще се съберат за първи път заедно по време на най-голямото младежко събитие в България Aniventure Comic Con на 9 и 10 септември в София.

Участието на звездите на продуцентите от 7Talents по време на Aniventure Comic Con ще пренесе посетителите в света на Vbox7.com – предпочитаното онлайн място за видео забавление у нас.



Кого ще може да видим там?
В специално обособена зона, 7Talents ще ни срещнат с любимците на тийнейджърите - Мино Караджов, Надя Петрова и Иван Тишев от „Не така, брат“, а също така и с певицата Тита и нейната съперничка в сериала „Следвай ме“, Лина Роскин.

„Не така, брат!“ е първият онлайн сериал у нас, носител на наградата „Златен чадър“ за най-добър уеб сериал от международния фестивал Mediamixx 2017 в Солун. От своето създаване досега, уеб сериалът успя да реализира над 20 милиона гледания онлайн, а феновете на поредицата в социалните мрежи вече са над 120 хиляди.

Уеб тийн драмата “Следвай ме“, в която главни действащи лица са Тита и Лина Роскин, е сред новите продукции на 7Talents, но само за първите две седмици от своя старт успя да реализира над два милиона и половина гледания онлайн и бързо се наложи като фаворит на аудиторията.



Звездното уеб присъствие на Aniventure Comic Con ще допълнят най-добрите участници от първото в България танцово уеб риалити Dance Arena. Предизвикателства за всички посетители ще има и от репортера Дани Петканов, който е лице на шоуто „А на бас”. В него търсачите на приключения отговарят на различни щури задачи, които Дани им възлага. Любимците на тийнейджърите - Мона от „Секс лафче“ и Ева Георгиева от #EVA също ще бъдат сред лицата, които ще видим по време на събитието.

Пълната програма и подробности за участието на звездите на 7Talents в специалната Vbox7.com зона на Aniventure Comic Con ще бъдат поетапно обявени във Facebook страницата и блога на Vbox7.com.

По време на Aniventure Comic Con ще видим и някои от най-интересните световни графити и комикс артисти, актьори от сериалите „Игра на тронове“ и „Дневниците на вампира“, както и редица майсторски класове, много гейминг турнири, конкурси и фен срещи.
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.