Следва

We love: Анджелина Джоли в Кения

Втора кожа: Какво си татуират известните?

Лятото е сезонът на голата кожа. Ако сега не покажете татусите си, то кога?...

Други преди 6 години

Лятото е сезонът на голата кожа. Ако сега не покажете татусите си, то кога?

Ако още нямате идеи какво искате да изрисувате по тялото си, откраднете си по нещо от звездите. От букви по пръстите до египетски богини под гърдите, само кожа да имате...



Анджелина Джоли е доказателството, че татусите могат да направят една жена още по-секси. Актрисата обаче не се татуира само с такава цел. Зад всяка една от татуировките й стои по една история-от бенгалския тигър, изрисуван през 2004 до будиския надпис на гърба, направен в традиционене тайлански стил. Целта му е да осигурява защита на Джоли и осиновения й син Мадокс. „Нека враговете ти бягат далеч от теб...“, започва надписът.



Ели Голдинг
си избра галактика. За момента е само една.



Размерът е без значение, а когато Деми Лавато ви покаже малкото си пръстче, знаете, че е в добро настроение.



Певицата има и решение за справянето с кошмарите. Съгласни сме с надписа му. С него Деми Лавато определено изглежда красива.



По буквите, изписани върху пръстите, си пада и Ариана Гранде. Освен символа на Венера, певицата си е татуирала и буквата „А“, но не само от самолюбие, а и в чест на най-добрата си приятелка - Алекса.



Ако Кейша ви покаже среден пръст, не бързайте да се ядосвате. Все пак на него има усмихнато личице. Певицата си е татуирала и нарвал (арктически зъбат кит).



На Джъстин Бийбър никога не му стига. Поне да има за какво после да си пее Sorry…



Синът на Майкъл Джексън-Принс се е погрижил баща му винаги да бъде с него.



Докато някои се ужасяват от болката, която съпътства новия татус, Травис Баркър от бандата Blink 182, никога не пие, когато сяда под иглата, защото всъщност харесва болката.



С цитат от автрийския поет Райнер Мария Рилке Лейди Гага показва не само че е ценител на словото, но и колко много всъщност значи то за нея. „В най-тъмния час на нощта признай пред себе си, че би умрял, ако ти забранят да пишеш. Погледни дълбоко в сърцето си, където отговорът е пуснал своите корени и се запитай...”Трябва ли да пиша?“



Не е за пропускане и татуса й на бедрото - еднорог с надписа „Born this was”.



Дрю Баримор
не чака мъжете да й подаряват цветя. Актрисата има татуиран букет на бедрото, полумесец на пръсчето на крака, черна пеперуда под пъпа, кръст на крака и две ангелчета на гърба.



Адам Ливайн.
..защо каза „Да“ на модел...защо?



„Тези, които танцуват, са смятани за луди от онези, които не чуват музиката". Освен известния цитат на Ницше, Меган Фокс носи върху кожата си и цитат от Крал Лир на Шекспир „Ние, всички ще се смеем на позлатените пеперуди“.



Сами преценете дали да приемете за притеснително това, че един мъж татуира името на майка си на ръката си, оградено в сърчице. Ако добавим, че този мъж е Джони Деп и явно има склонност към татусите с имена, защото е изписал и името на дъщеря си и сина си, може би бързо ще го отпишете от графата “мамино синче“.



Мислите си, че само мъжете могат да си татуират котва на ръката? Разгледайте татусите на Кели Озбърн и помислете отново.

Да решиш да си татуираш името на любимата и да го напишат грешно е меко казано сконфузно, пък било то и на санскрит. Виктория обаче не възразява да е написана като "Vihctoria", стига да е по кожата на Дейвид Бекъм. Кой и би имал нещо против? Бекъм има още ангел и числото 7, което за него е от особено значение, като се има предвид, че играеше под номер 7 за Манчестър Юнайтед. И куп още много татуси все интересни и все различни.



Риана започва с посещение в студио за татуировки през 2006 и си избира две музикални ноти. 11 години по-късно певицата има над 20 татуса-от Shhh на показалеца, през Love на средния пръст до звезда в ухото и образа на египетската богиня Изида точно под гърдите.



Скарлет Йохансон
залага на по-изчистените форми и всеки видял татуса й отблизо определено ще се има за щастливец.



С баркод на врата и ангел хранител на лявата плешка, колекцията с татуси на Пинк достига до 22 и следва продължение...

На нас ни е трудно да си изберем само една, а на вас?

More Други