Следва

Сърцето ти ли е от шоколад или портфейлът?

Под завивките: Креватните тайни на звездите

Някои обичат да ги пошляпват....

Celebrities преди 5 години

Някои обичат да ги пошляпват. Други харесват да ги целуват... под мишниците, трети не могат да изберат с кой от двата пола ГО предпочитат. Желанията в спалнята могат да си останат на тъмно, а могат и да шокират по-консервативните. Стремежът към удоволствие е присъщ на човека. А звездите, колкото и милиони да имат, в един момент стигат до леглото и да, харесват повече неща от мисионерската...



“Харесвам да ме връзват. Обичат да ме пошляпват. Да си в ролята на подчинен е забавно. Трябва да влезеш в образа на малка госпожица и да позволиш някой друг да бъде мачото”, споделя открито Риана. Заради турнетата на Рири често й се налага да е далеч от любимия и решението е просто - именно затова съществуват Skype и снимките, които поне могат да останат с теб по-дълго. В случай, че ти се прииска иска втори рунд.



Оценяваме откровеността на известните, но понякога информацията е просто too much. Предпочитаме да не знаем, че Рики Мартин си пада по “златните душове”. Може това да е неговият начан да живее лудо, но нашите представи за него не се нуждаят от капки. Не се нуждаеха!  



В графата на тайните, които по-добре да не бяхме научили, попадат и желанията на Кристен Стюарт. Актрисата не чака да падне здрач, за да вдигне ръка, но не за да зададе въпрос, а за да може да й ударят един език на подмишниците. Хмм, важното е да се обичат, в крайна сметка.



Какъв е смисълът да имаш пиърсинг на зърното, ако не го показваш? И Кендъл Дженър се чуди същото. Затова моделът изпада във възторг, когато й се предостави възможност да покаже бюста си. “Харесва ми да показвам гърдите си. Не съм нервна, когато това се случи. Заради младостта е. Искам, когато остарея, да мога да се върна назад и да си кажа “Изглеждала съм добре”. В това няма спор, а мъжете не възразяват.



Любовта на силния пол минава през стомаха, а желанието на Амбър Роуз се разпалва, докато гледа как мъжът се храни. Идеалната комбинация. Само храната да не свърши прекалено бързо.



Някои мъже изпадат в паника, ако случайно жена им влезе в history-то на браузъра им заради нещата, на които са ... кликали. Джейсън Бигс няма от какво да се притеснява.Съпругата му Джени Молън не се занимава с глупости. Тя предпочита директно да наеме проститутка на съпруга си. Поне да знае за какво точно плащат. Все пак семейният бюджет определено има нужда от контрол и дисциплина.

 


 

“Обичам го! Обичам го! Обичам го! Не мога да живея без него!”, това са признанията на Зоуи Салдана, но не за някой мъж, а за секса. Актрисата уточнява, че харесва мисионерската, да бъде на колене, кучешката, да бъде отгоре, права... и така.

Казват, че едно обсебване никога не идва само. Може да не е в сила за всички, но случаят на Робърт Дауни Джуниър е такъв. Освен към наркотиците, актьорът е пристрастен и към мастурбацията и не крие, че според него си е заслужавало всяка минута.

Блянът на мъжете, Анджелина Джоли, обича да е по-активна в леглото и малко неща могат да я спрат. “Бременността се отразява много добре на сексуалния живот”, смята актрисата, като допълва, че бременността само те кара да бъдеш много по-креативен". Колкото повече, толкова повече.



Експериментите на Кейша обаче са отишли малко по-далеч. Певицата е имала близки срещи с... призрак. Звездата разказва как един по-специален дух я посещавал през нощта, като овсен да я уплаши, е успявал и да я задоволи. От симпатичните духове ще да е бил.

Дали защото не вярва в духове или предпочита да вземе нещата в свои ръце, Ева Лонгория решава да инвестира хонорара си от снимачната площадка в покупката на вибратор. Актрисата си признава, че е започнала истински да се наслаждава на сексуалния си живот, след като е започнала да мастурбира.



Предпочитанията на Майли Сайръс дават много простор за действие “Готова съм на всичко, стига да е законно и всички да са пълнолетни и съгласни”. Не се съмняваме, че съгласни за нощ с Майли не липсват.

Против ограниченията поне що се отнася до пола е и Дрю Баримор. Актрисата си признава, че харесва момичета и то за повече от приятелки.

Открила удоволствието от секса, на Кейти Пери й е трудно да му се насити. Максималното време, което певицата е издържала без интимни отношения, е шест месеца. “Просто не оставам без гадже за дълго”, отговаря звездата. И нея трудно биха я оставили, мислим си ние.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.