Следва

Крадем визии: Минималистичната Джей Ло

Всички носят: Пинко червената пантера

При настъпването на годишните модни тенденции възможните реакции на обикновения човек са три...

All fashion преди 6 години

При настъпването на годишните модни тенденции възможните реакции на обикновения човек са три:

Numero uno
Влюбваш се безумно от раз. Губиш ума, дума, разсъдък. Това е най-добрият тренд откакто свят светува и всичко до момента е било чиста бутафория.

Numero due
Тотално не разбираш за какво иде реч и защо някой би носил това. Положението е "Боговете сигурно са полудели".

Numero tres
Първоначално подхождаш меко казано скептично. С уплах пробваш някоя друга блуза и тайно си купуваш чифт обувки с намеренията да ги скриеш отзад в килера. А после изведнъж се усещаш, че вече трети ден не си ги събула и им търсиш втора подходяща чанта. Сякаш нещо ти е промило мозъка докато спиш. Лъч извънземна силна от съседната "Фешън планета".

И така идваме до основната тема, а именно - Всички носят: Розово с червено.



Сещаме се как някога като деца попълвахме нечий споменник (тогава бяха много шик) с цветни химикалки. В бързината все хващахме по две химикалки и ги редувахме на всеки ред. Любимото ни комбо беше червено с розово, въпреки че 11-годишните ни приятелки изпадаха в тих ужас: ЗАЩО СМЕ  СЪЧЕТАЛИ ТОЧНО ТЕЗИ ДВА ЦВЯТА?!?! Е, тази история, макар и вече комична, на онази крехка възраст ни нанесе такъв  белег, че години наред вече подреждаме гардероба си, разпределяйки розовите и червените дрехи в двата края. 

След като вече знаете нашата малка, мръсна, детска тайна, можете да си представите първоначалната паника, която изпитахме при сблъсъка с настъпващия тренд. Тъмно розови и цикламени топове в комбинация с ярко червени панталони. Ужас и безумие. "Прима виста" реакцията ни продължи около седмица. След това елегантните, нетрадиционни тоалети започнаха лека по лека да галят очите и да ни става едно такова топло на сърцето.

На пръв поглед съчетанието на тези два цвята е крещящо и скандално. Не всеки би го възприел и не всеки би се одобрил с подобно нещо върху себе си. Но дадете ли си време, започвате да виждате колко плавно се преливат в едно съвършено вечерно облекло. С добавянето на подходящите семпли аксесоари и обувки, а може би и някой друг непретенциозен детайл за акцент, можете да получите перфектния аутфит за хладна лятна вечер в будна София.

Ярките комбинации и крещящите мотиви винаги ще се окажат една добра идея за нетрадиционен, събиращ погледаите тоалет, който ще те направи атрактивна и желана гледка.








More All fashion