Следва

Условия на играта на View Sofia и Sasa Asian Pub

Сингъл през лятото? 10 идеи как да покажеш, че си над нещата!

Един най-неприятните моменти, особено в разгара на лятото, когато всичко около теб е изпълнено с живот и емоции, е да се окажеш сингъл! Или не...

All About Life преди 6 години

Един най-неприятните моменти, особено в разгара на лятото, когато всичко около теб е изпълнено с живот и емоции, е да се окажеш сингъл!

Или не? Определено не! Точно обратното! Именно сега можеш да направиш всичко, което поискаш - да си създадеш страхотни емоции и да покажеш на света колко уникална си всъщност!

Ето нашите десет ЛЯТО 2017 хитринки, с които правим ЗАЕДНО лятото незабравимо:


Освежи гардероба си!
Всяка жена има нужда да се поглези, а това е още по-подходящ момент за тази цел! Сигурно ти се е случвало, докато подреждаш гардероба си, да намираш някоя готина блуза, за която просто си изключила? Да направиш една лежерна шопинг разходка през любимите си магазини, особено в разгара на лятото, когато навсякъде има промоции, е повече от повдигащо духа! Новият летен сет на екстра цена е като освежаващ хладен душ - уж нищо, а си като нов.

Нова прическа!
Дали със свеж нов цвят или прическа, няма да привлечеш мъжките погледи около себе си...? Бъди смела и използвай цялото си въображение! Особено модерни това лято са ярките, цветни кичури и силно контрастното „омбре“, а какво по-хубаво от това да изпълниш с цветове всяко поглеждане в огледалото...!

Организирай си един релаксиращ спа ден!
Екзотичен масаж или перлена вана? Да, всяка от нас заслужава това. След ден, изпълнен с всякакви галещи тялото процедури, няма как да не се почувстваш страхотно! Като след него ще си изпълнена с енергия и свежест, готова за всякакви очарователни предизвикателства!



Направи нещо неочаквано дори за себе си!

Не може да няма нещо, което винаги ти се е искало да направиш, но нещо те е спирало? Сега е моментът, особено в това горещо време, което ти дава стотици възможности! Скок с бънджи? Караоке? Защо не? Изненадай самата себе си!

Излез на среща!
Помниш ли онзи готин съсед /или колега, брат на приятелка, стар познат...?/, който те покани на кафе преди месец? Давай, сега е моментът! Няма нищо по-секси от жена, която знае какво и кога иска, а особено с идейките по-горе, определено ще се чувстваш и изглеждаш като такава. Романтична вечеря или приятен обяд, в спокойна и забавна компания ще повдигне колкото настроението, също толкова и самочувствието ти!



Направи купон вкъщи!

Не е нужно да правиш някакъв разрушителен купон, от който после да трябва да чистиш бомба в къщи... Но си организирай една готина и забавна вечер, с любима музика, близки приятели и купонджийска атмосфера! А защо не да е в компанията на бъдеща любовна тръпка...?

Пътувай!
Къде обичаш да пътуваш най-много? Сред природа, на хижа например? Или може би ти се ходи до родното градче, за да видиш старите приятели? Или просто двудневна обиколка на забележителности из България? Направи го! Всяко пътуване носи ново преживяване, независимо дали си била преди на мястото до което ще отидеш. Покани със себе си близка твоя приятелка и си направете някаква „гърли“ разходка с колата, защо не и на море за няколко дни? Разнообразието и тръпката ще те заредят с много ентусиазъм!



Не се поддавай на „Коте, съжалявам...“!

Тук вече трябва да си много внимателна и силна! Често се случва мъжете да не знаят какво искат точно /“често“ май е меко казано, а?/, като след раздяла решават, че ти си любовта на живота им. Със сигурност е трудно, но в подобен момент трябва да си резервирана и скептична, дори и още да имаш чувства.Не прибързвай и се огледай, мисли за себе си преди всичко и не се поддавай на сладки приказки. Ти си очарователна и знаеш, че заслужаваш повече!

Задействай идеите си!
Имаш хобита? Рисуваш или може би се занимаваш с музика? Със сигурност са ти идвали идеи за какви ли не проекти, свързани с любими занимания... Сега е моментът да се развихриш! Избери някое от тях и действай! Активирай творческото в себе си, то отпуска, успокоява и зарежда с позитивна енергия. Да не говорим колко е удовлетворяващо да се занимаваш с нещо, което обичаш, особено пък като се получат полезни резултати от това!

Харесвай се такава, каквато си!
Не се самообвинявай, в никакъв случай! Напротив, мисли винаги позитивно и гледай нещата от хубавата им страна. Дори и най-гадните случки водят нещо полезно със себе си. Това се отнася както за личния ти живот, така и за работата, семейството, приятелите... Бъди открита със себе си и другите, това значи, че се харесваш, което няма да прави друго, освен добро впечатление. В крайна сметка, независимо от всичко, ти си си ти, като това е най-важното! Със сигурност има много позитивни и готини черти в характера ти, които можеш да си припомниш, а защо не и използваш?


Жарко слънце, фрапе, коктейли и танци, разходки, откраднати усмивки и много емоции – нека това лято бъде неповторимо и огнено!
 

More All About Life