Следва

Дизайн за вдъхновение: Оазисът на София Копола

Условия на играта на View Sofia и Sasa Asian Pub

Условия на играта на View Sofia и Sasa Asian Pub...

All About Life преди 6 години

1. Организатор: View Sofia & Sasa Asian Pub

1.1. Играта:  #FOODLOVERS! Играем, за да получим съвършенство. И да го вкусим!

1.2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията на официалните правила.

1.3. Организаторът си запазва правото да модифицира или променя правилата, но не преди публичното оповестяване на промените по начина, по който правилата са били първоначално оповестени.

1.4. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира от Играта участници, които по негова преценка нарушават официалните правила на Играта или не отговарят на условията за участие в Играта.

1.5. Официалните правила са достъпни безплатно за всеки заинтересован в периода на Играта (22.06.-23.07.2017 год. до 12:00h.) - на сайта ViewSofia.com

2. Период и територия на провеждане на Играта:

2.1. Играта стартира на 22 юни 2017 год. и продължава до 23 юли 2017 год. до 12:00h. и се провежда в сайта ViewSofia, и всичките социални канали на медията, както и в социалните канали на Sasa Asian Pub.

2.2 Победителят ще бъде обявен в сайта на View Sofia.com, както и в социалните канали на Sasa Asian Pub

2.3. В случай, че Организаторът реши да съкрати или удължи срока на кампанията, това ще бъде оповестено публично в сайта на View Sofia, както и в социалните канали.

2.4. След приключване на Играта, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Играта все още продължава.

3. Условия на играта: Играта #FOODLOVERS! Играем, за да получим съвършенство. И да го вкусим!

3.1. В Играта могат да вземат участие само пълнолетни граждани на Република България, които не са служители на View Sofia и на Sasa Asian Pub

3.2. Всеки един учатник има право да участва повече от веднъж, за срока на играта.

4.1.. Победителите ще бъде обявен на няколко дати:

03. 07. 2017, 10.07.2017, 17.07.2107, 24.06. 2017

4.2. Победителят ще бъде избран на случаен принцип. Ако участник, който спечели наградата не си я потърси в 14 дневен срок след обявяването му, ще бъде анулиран и ще бъде изтеглен нов на негово място. Принципът на случаен избор се запазва.

5. Награди:

5.1. Наградата е общо 4 ваучера, разпределени между 4-рима победители. Ваучер за двама на стойност 100 лв. от Sasa Asian Pub.

5.2. Победитeлят ще получи наградата си в офиса на ViewSofia

5.3. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

6. Лични данни: Участниците в Играта потвърждават безусловното съгласие личните им данни да могат да бъдат публично разкрити и да бъдат използвани от Организатора с рекламна цел, неограничено и чрез използването им по какъвто и да е начин за промотиране. Организаторът има право да публикува публично имената на участниците, спечелили награда в играта. Участниците имат право по всяко едно време да оттеглят съгласието си за използване на личните им данни или за получаване на всякаква кореспонденция чрез искане, направено в писмена форма и изпратено на адреса на Организатора.

7. Участниците в играта се съгласяват с общите условия на медията ViewSofia.com, публикувани ТУК

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.