Следва

Перфектен педикюр вкъщи: Мисията възможна

Изкуството да покоряваш с поглед!

Магията на погледа е главният ключ към всяко мъжко сърце, твърдят гейшите...

Hair преди 6 години

Магията на погледа е главният ключ към всяко мъжко сърце, твърдят гейшите. Абсолютно вярно!

Очите, казват, са прозорец към душата на човек, те са съвършеното изкуството да общуваш без думи. Знаете, един поглед понякога е достатъчен!



Запленени от идеята да заложим, в тези така хубави летни и горещи дни, на най-силния коз на всяка жена - ОЧИТЕ, запретнахме ръкави в търсене на безпогрешния помощник в извайването на ОНЗИ, така търсен поглед, а именно спиралата!

Като всички жени търсим нещо удобно, практично и качествено! Спираме се на Bourjois VOLUME REVEAL, която, освен че придава търсения обем и дължина на миглите, има вградено огледаце, с помощта на което поддържаме своя поглед перфектен през целия ден! Безупречно иновативна, спиралата е първата по рода си на Bourjois, която може да се нанася повторно по всяко време без предварително почистване на грима и без да образува неприятни слепвания и наслоявания.
 
Благодарение на черното бижу Volume Reveal Adjustable Volume откривате обем, който може да увеличавате и подчертавате през целия ден. За една напълно забележителна визия за миглите. А пък сексапилно подчертаните очи са фокуса на всяка перфектна визия, защото "едно намигване" и е ТВОЙ!

Напълно съвършена визия получаваме като завършим с пълния комплект за грижа за веждите Brow Palette na Bourjois. Нов, заразително услужлив, великолепно секси, нежен при нанасяне и перфектен като качества, при това умее да глези. Само три стъпки и визията ни е повече от страхотна. Цветна вакса, очертаваща пудра и хайлайтър в комбо с професионален апликатор с два накрайника е всичко, от което се нуждаем, за да фиксираме, оформим, оцветим и подчертаем веждите.

Намиг!


 

More Hair