Следва

Звездните аутфити на Glastonbury 2017

Мелания Тръмп или Деси Радева? Коя ги носи по-добре?

От известно време имаме леки съмнения, че Първата ни дама Деси Радева копира стилът на обличане на "колежката си" Мелания Тръмп...

Други преди 6 години

От известно време имаме леки съмнения, че Първата ни дама Деси Радева копира стилът на обличане на "колежката си" Мелания Тръмп.

Може би госпожа Радева силно се е впечатлила от срещата с красивата словенка, когато дамите придружиха силните си половинки на среща на лидерите на НАТО или пък може би сходните им облекла са само съвпадение - вие преценете...

Разбира се, че нашата Първа придружи президента Румен Радев за визитата му в Гърция. На съседска почва госпожа Радева показа няколко аутфита, но най-голямо впечатление ни направиха обувките й с животински принт в комбо със семпла тъмносиня рокля.


Именно тези ултра модерни чепици ни напомниха за тооочно тези, с които се появи преди около седмица Мелания Тръмп, когато с Доналд се прибираха от кратка лятна ваканция. Тогава Първата на САЩ ни показа божествени летни визии, в една от които акцент бяха именно сандали с животински принт.




Любопитно ни е, следи ли стилистичните решения на Мелания Тръмп Десислава Радева или изборът й на обувки е изцяло подчинен на вече така прочулия й се фешън вкус?

А вас ви питаме: Коя ги носи по-добре? Мелания или Деси? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Коя ги носи по-добре? Мелания Тръмп или Деси Радева?

More Други