Следва

Trend Report - Бяла рокля

Escada Sport на игрището за голф

На 27 Юни на голф игрище „Света София” в Равно поле се проведе първият Infiniti голф турнир. Събитието се...

All fashion преди 14 години

На 27 Юни на голф игрище „Света София” в Равно поле се проведе първият Infiniti голф турнир. Събитието се превърна в празник за всички клиенти и почитатели на луксозната автомобилна марка, които получиха урок по голф и имаха възможност да се насладят на модно ревю на ESCADA Sport.

На ревюто бяха представени 10 моделa на ESCADA Sport от колекция Пролет/Лято 2009, както и 10 модела от новата колекция Ранна Есен 2009.

Материите за Лято 2009 са много разнообразни - модели от памук и найлон, фина напа, изпънат сатен или женствена коприна крепдешин. Всяка от летните палитри е базирана на цветна концепция, която е напълно завършена самостоятелно, но е допълнена от снежно бяло, което придава искрящ акцент на всяка тема. Щампите в колекцията са флорални или графични. Плетивата са модерни, меки и вталяват силуета.



По-широките линии при якетата и трикотажа играят основна роля в колекция Ранна есен, както и модерната отпусната форма на панталоните, които са един от акцентите на сезона. Графичният принт в цветните палитри на колекцията напомня за блещукащите светлинки в небето над Ню Йорк. Неутралните цветове светлосиньо, бяло и бледосиво са за внесе повече хармония и мекота.

More All fashion