Следва

Гаджето на Роналдо е в петия месец

Editors Choice: Hot Spot

Не, не е петък вечер, но пък един горещ старт на седмицата никога не е излишен...

Други преди 6 години

Не, не е петък вечер, но пък един горещ старт на седмицата никога не е излишен. В офиса държим да ни е нажежено и освен времето и милионите задачи, ни помагат и мислите за адски секси мъже!

Ей така, съвсем небрежно, докато обядваме, обсъдихме коя кой известен и много красив мъж би завела на вечеря в точно тази лятна понеделник вечер. И сякаш от нищото градусите вместо 32 стават 469, а дрехите са готови почти сами да паднат.

Коя с кого:

Йоанна



Хвърлила съм му око( даже две) от доста време! Казва се Орлин Павлов и си падам по него oще от невръстна юношеска възраст! Смея да кажа, че не само днес, но и утре и в други ден и в по-други ден ( абе цяла седмица ) бих споделяла бутилка вино и нещо люто, ама много люто в компанията на този красив мъж!


Цветина



Разбира се, че си взимам Гришо под ръка (и не, не си го давам на никого, бяха първа!, момичета). Мисля, че една почти усамотена вечеря на суши и хубаво бяло вино в неговата компания ще е повече от прекрасно изживяване. Ако пък Димитров не е свободен, никога не бих отказала да си погукам с Колин Каперник, защото това 193-сантиметрово татуирано тяло трябва да бъде удостоено с внимание, по възможност много внимание!


Леа



Изгарящ следобед и обещаваща покана за вълшебна вечер от Еди Редмейн, също толкова омайно поднесена, както и магнетичното му излъчване, докато играе… Много свещи, любимият ми нежен блус и ароматна, импровизирана вечеря - определено всичко това в негова компания, ще ми остави сладострастно-огнени нотки и спомени…


Хриси



Въздухът е нажежен, витаят феромони, а представата за вечеря в горещата лятна нощ с Валери Йорданов повишава вълнението ми многократно. Мъж във всяка частица, с лека нотка на лошо момче, ултра секси, след едно питие няма да има висша сила, която да може да ме спре да му се нахвърля. Рядко представител на силния пол може да ме доведе до сексуална лудост, но за всяко нещо си има изключение. С любимия коктейл Джин с тоник и в прегръдките на мъжа мечта, вечерта определено ще бъде вълнуваща.


Ася



Няма да го карам да ми прави серенада, но определено ще очаквам в края на вечерта да ми изпее One More Night. Той е секси. Той е лошо момче. Той е вокалист на Maroon 5. Той има татуси… Понякога клишетата вършат работа. Вярно, има и съпруга, но това е само вечеря. Неофициална. Горещо е, така че и едни джинси му стигат, а може и без тях…

More Други