Следва

Love to quote: Светът според Лагерфелд, Карл Лагерфелд

Dare U: Летни фото клишета

Този път няма да си говорим за някоя прекалена модна приумица или пък "фатална" козметична хрумка...

All About Life преди 6 години

Този път няма да си говорим за някоя прекалена модна приумица или пък "фатална" козметична хрумка.

Дойде лято, горещо е, всички отиват на море, за ден, за два, за повече. Обичайните неща, нали така? Друго нещо, което всички правят е: да си снимат краката на плажа!


Нали знаете, онези снимки на коленете на фон на морето или пък на заровените стъпала в пясъка. Сега е особено модерно да показваме и голи, стегнати дупета, уж небрежно щракнати на яхта, плажна ивица или пък пред умопомрачително красив пейзаж от Италианската или Френската ривиера.



Всички сякаш бомбандират new feed-а ни с именно такива снимки. Взимаме за пример Емили Ратайковски, за чието дупе наистина убиваме, но ни писна да го гледаме все голо или пък в оскъдни ултра модерни бански.




Писна ни и да четем статуси от сорта на "feeling blessed" и кадър на крачета на морето. Или пък boomerang на коктейл от hot spot-овете на Градина, Созопол и други подобни.

Знаем, че е модерно! Знаем, че ако не го направите ще се почувствате изостанали с тенденциите, но пък понякога е толкова, толкова хубаво, да не си като всички други, нали?

Ще дръзнете ли това лято да бъдете различни? Отговорите в анкетата долу>>>





Анкета

Ще дръзнете ли това лято да бъдете различни?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.