Следва

Прозрачна защита

Summer Detox like a pro: Как го правят супермоделите?

Колкото повече наближава отпуската и времето за море, толкова повече искаме отчаяно да "откраднем" фигурата на Алесандра Амброзио...

Celebrity beauty преди 6 години

Колкото повече наближава отпуската и времето за море, толкова повече искаме отчаяно да "откраднем" фигурата на Алесандра Амброзио и да сме просто безупречно секси.

Уви, нищо не става само с едно щракване на пръстите! Имаме обаче добри новини - за да освежим и тонизираме телата си, не е нужно да не ядем сладолед цяло лято, а просто да преминем към детокс режим. За максимален резултат слушаме съветите на най-вещите лица, а именно - 5 от любимите ни супермодели, които разкриват малките си тайни за чиста кожа, бляскава коса и тонизирано тяло:

Ашли Греъм разказва, че през лятото не променя особено фитнес режима си, продължава с тренировките, но пък хранителният ѝ режим е малко по-различен. Както всички нас и тя предпочита да хапва повече плодове и зеленчуци, а кокосовото масло задължително присъства в менюто ѝ. Освен това, Ашли държи кожата ѝ винаги да е силно овлажнена и задължително защитена. Казва, че парче диня е следплажният ѝ ритуал. А любимото място за почивка - където и да е в Италия. La vita e bella!



Азиатската красавица Фей Фей Сън предпазва порцелановата си кожа със силни слънцезащитни кремове, нанасяйки ги поне 2-3 пъти на ден и овлажнявайки я с хидратанти, като предпочита тези с по-леки текстури. Казва, че вместо фитнес е фен на дългите разходки пеша или пък на обиколките на парка с колело. Фей споделя още, че най- големият детокс за нея е почивката от социалните мрежи и го прави винаги, когато е в родния си Китай. Когато е на плажа, за да защити бледата си кожа и косата си от изтощаване, използва ултра модерните в момента сламени шапки и големи шалове. За ваканциите си, предпочита места, далеч от градската суета - някъде, където може да спи под звездите и да е близо до природата.



Огнената бразилка Изабели Фонтата пък държи на фитнес режима си и не се разделя с него, където и да е. Любимото занимание на модела са упражненията по пилатес. През лятото, поддържа кожата си отново със слънцезащитни кремове и хидратанти. Винаги когато е с децата си, се подлага на цялостен дигитален детокс - оставя телефона си настрана и изцяло се отдавна на игрите с тях. Вдъхновение за почивките и летните си визии черпи от любимата ни София Лорен.



Джордан Дън, за разлика от всички нас, не само не изостава с уморителните часове във фитнес залата, но дори ги удвоява. Държи гримът ѝ да е възможно най-лек и с най-малко продукти, като го свежда до минимум - коректор, молив за вежди и балсам за устни. Също като Изабели, Джордан си почива от социалните мрежи, когато прекарва време със сина си. Казва, че любимото ѝ място за почивка е Барбадос. Еххх, и ние искаме!


През летния сезон дори Шанина Шайк минава на плодове, салати и риба. Косата си предпочита да държи естествена, без да я третира. Красивата брюнетка е любител на спорта, тренировките - различни и по няколко пъти на ден, не представляват никакъв проблем за нея.



Моделът разказва за неотдавнашното си пътуване до Бали, което съвпада с фестивала на мълчанието на хиндуистите. Шанина е изключително впечатлена от това колко отдадени са жителите по време на ритуалите за медитация. Това пътуване се е превърща в същински детокс за нея - променя е начина ѝ на мислене и възприятие.
Лятната beauty икона на Шанина е, разбира се, Риана.

Уикендът е зад ъгъла, за това не губете време, а започвайте с детокс-а. Изключваме телефоните, отиваме на йога, купуваме си цял пъпеш и го изяждаме без угризения! Go Girls!

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи