Следва

Японският Vogue постави рекорд с маса народ на корицата

Le petit black pack

 Le petit black pack 

Shopping преди 6 години

В главата ни звучат френски шансони и с помоща на силното си въображение, вече почти визуализираме емблематичната Айфилова кула пред нас.

Мечтаем да сме част от сценария на някой френски филм и кокетно да обикаляме малките романтични улички на Париж. Мечтаем да сме парижанки поне за ден! Въоражени с безупречен вид и с неповторим поглед да покорим вниманието на всички garcon's в околността, за да преживеем един незабравим романс по френски (без да приключва с развод, надяваме се). 



Това, което знаем със сигурност е, че парижанките обожават да акцентират върху детайлите и не се страхуват да привлекат внимание! Независимо колко забързан живот кипи, те винаги са облечени по начин подхождащ за всеки повод от сутрин до вечер, в комбинация с безупречен грим и обаятелен поглед! Подчертаването на очите е онзи малък детайл, без който визията никога не би била завършена. Тук на помощ се отзовава иновативната спирала на Bourjois, която позволява повторано нанасяне по всяко време и поддържа вида безупречен през целият ден. Увеличава обема и постига забележителна визия на миглите!



Като комбинира парижки шик и удобство в едно, спиралата Volume Reveal Adjustable Volume е небрежно елегантна в тънка черна опаковка с прозрачни страни и дъно, която има елегантен и луксозен вид, която удобно се позиционира в малката ни кокетна чанта



Благодарение на черното бижу Volume Reveal Adjustable Volume откривате обем, който може да увеличавате и подчертавате през целия ден. За една напълно забележителна визия за миглите. А пък сексапилно подчертаните очи са фокуса на всяка перфектна визия, защото "едно намигване" и е ТВОЙ!
 

More Shopping