Следва

UNDERCOVER

Fashion battle: Банският ми е по-добър от банския ти!

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектният чифт бански костюм, верен придружител от юли до август.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Габриела

Този сезон плажната естетика в главата ми е някак по-момичешка. В бонбонени нюанси и в комбинация със задължителните 90-тарски очила, моят избор пада върху популярния Anne-Marie модел на Solid And Striped във вертикално райе и дълбоко изрязан гръб. От глава до пети в сладките тонове, настроението определено би било ретро и много чаровно...

Бански Solid And Striped 204 лв.

Очила Acne Studios 510 лв.

Чанта Oysho 76 лв.




Йоанна

Истинско произведение на изкуството е женското тяло, а женско тяло в комбинация с убийствен бански е може би най-секси формулата за едно наистина добро лято! Избора на бански костюм понякога може да бъде труден, НО не и днес ! Погледа ми се спира на класиката, съчетана с деликатен и закачлив детайл. Класическият черен бански е сигурен помощник в събирането на погледи и на слънчеви лъчи. Подхожда на всяка фигура и е актуален всеки сезон, което го прави просто незаменим!

Намирам тук!


More All fashion