Следва

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Цветина

13 причини да искаме да разлистваме "Тетрадката" отново и отново!

Преди цели 13 години романтичният филм по романа на Никълъс Спаркс "Тетрадката" се намести удобно в сърцата ни...

All About Life преди 6 години

Преди цели 13 години романтичният филм по романа на Никълъс Спаркс "Тетрадката" се намести удобно в сърцата ни и оттогава упорито не иска да помръдне.

Днес лентата, която направи Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс световни звезди, празнува годишнина от премиерата си за голям екран. По този повод решихме да ви съберем накуп цели 13 причини заради които винаги, ама абсолютно винаги ще искаме да прелистваме "Тетрадката" отново и отново, и да я гледаме пак, и пак.

1. Разбира се, че заради безбожно красивия и секси Райън Гослинг, който категорично ни накара до живот да вярваме, че ако един мъж ни обича ще се бори докрай за нас. А и тези дълбоки сини очи!!!

2. Защото: "Ако ти си птица и аз съм птица" и тази вечна неразделна любов, която искаме да изпитаме поне веднъж в живота си!

3. Рейчъл Макадамс е толкова добра в ролята на Али, че чак не може да си представим, че Бритни Спиърс, Рийз Уидърспуун, Ашли Джъд и Джесика Бийл са била каствани за филма.

4. И ние искаме да танцуваме насред улицата, по възможност с Райън и по възможност да е толкова безумно влюбен в нас.

5. "Тетрадката" никога, ама никога не излиза от мода, а разказаното в нея не остарява.

6. И винаги ни се е искало и ние да можем да се обличаме с тези кокетни и много ретро рокли на Али.

7. Както и да имаме цяла кутия ръчно написани писма от любовта на живота ни.

8. Или пък ТОЙ, с главно Т, да ни заведе на разходка с лодка насред езеро, пълно с лебеди.

9. Защото наистина вярваме в истинската любов!

10. И защото искаме да целуваме Райън Гослинг безспир!

11. И най-вече защото тайно, или пък не чак толкова, си мечтаем и на нас да ни се случи тази романтична сцена под дъжда.

12. "Тетрадката" е толкова, толкова истинска история, че винаги се намираме в нея.

13. И дори и да знаем сценария наизуст, няма да спрем да го гледаме в събота вечер, сгушени под завивките, а единственият джентълмен до нас да е пакетчето с носни кърпички.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.