Следва

Игра на визии: Totally Summer Vibes!

BET Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцента върху модния разговор.

Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: провелите се в Лос Анджелис BET награди.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:
 

Оценката ни за Джъстин Скай

Габриела 2/10
Не просто грозно, но и отвратително скроено. Всеки един детайл тук говори за безвкусица, опасявам се, че дори и по отделно елементите не могат да изглеждат прилично.

Цветина 3/10
Очевидно тук има натрапчив опит за ултра секси излъчване. Nude топ с метални детайли точно където са зърната, дълбока цепка... Странно стилистично решение...

Йоанна 5/10
ММ, много харесвам Джъстин Скай като актриса, но в случая това по никаъв начин не влияе на мнението ми по отношение на избор за тоалет, което в случая не е толкова положително. Има нещо недообмислено.


Оценката ни за Каруеши Тран

Габриела 5/10
Предполагам, че може да се преглътне, но този маникюр разваля всяка наченка на положителното.

Цветина 6/10
Изборът на рокля ми допада, цветът също, но този маникюр наистина е покъртително отвратителен! Учудващо платинено русото седи доста добре на миньончето Каруеши.

Йоанна 8/10
Секси е. Доста секси, не може да се отрече. Само тези нокти....

Оценката ни за Кат Греъм

Габриела 5/10
Не разбирам идеята на всички тези изрязани детайли. В нечии очи може да изглежда секси, но на мен ми е пресилено и вулгарно.

Цветина 2/10
Ужас! Главата ме заболява само докато гледам всички тези геометрични форми комбинирани в една рокля. Кофти изрязани детайли, още по-кофти принт!

Йоанна 9/10
Харесва ми. И то много. Само, ако разголените детайлите в предната част на роклята бяха сведени до един (на деколтето) щеше да е абсолютно идеална.

Оценката ни за Дъки Тот

Габриела 9/10
Момичето е изключително нежно, а обраната елегантна визия е наистина добър избор.

Цветина 10/10
Чудесно! Минималистично, елегантно и много сексапилно!

Йоанна 10/10
Страхотна е. Нежна и женствена.


Оценката ни за Джейда Пинкет Смит


Габриела 7/10
На фона на останалите присъстващи, госпожа Смит изглежда впечатляващо. На мен лично обаче цялата визия ми идва някак агресивна. Олекотен грим и чифт нежни сандали биха подобрили ситуацията значително.

Цветина 5/10
Е, определено сме виждали и по-хубави и стилни визии на Джейда от това златно творение, но въпреки това и тази рокля не е толкова фатална. Най-много ме притеснява акцентът на врата...

Йоанна 6/10
Ммм, не. Има нещо, което не ми е окей. Може би, роклята й е малко дълга.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.