Следва

Даян вон Фурстенберг ще ни научи как да развием собствен моден бранд

Синди Крофорд Did It First!

Синди Крофорд е от малкото жени, които с пълно основание все още наричаме супермодел...

All fashion преди 6 години

Синди Крофорд е от малкото жени, които, с пълно основание, все още наричаме супермодел - нормално, след като тя и „супер” приятелките ѝ (и то какви само - Наоми, Кристи, Клаудия, Линда) са основателки на модния феномен. Всяка от нас си има любима фотография на Синди и компания, но сега е време да се разровим и да потърсим вдъхновение от off-duty стила на винаги модерното "Момиче с бенката".

Още преди двадесетина години супермоделът разчита на присъщия си отличителен стил - деним, добре скроени връхни дрехи и малки черни рокли. Силуетът е различен, разбира се, размерът на раменете и обемът на косата са намалени значително, но Синди е доказателство, че деветдесетарският ѝ стил (с малки изменения) остава шик дори и днес, след две десетилетия. Сигурно е, че и след още две пак ще търсим вдъхновение в тоалетите на тази очарователна жена. Вижте защо сме убедени!

Style Note 1: Както на музикалните награди на MTV през 1993, така и до днес, на червения килим Синди залага на елегантни черни рокли и ги съчетава с екстравагантни аксесоари. All time стилно решение за официално събитие.

Style Note 2: Въпреки популярния през 90-те стил на моделите - ВЕЧНОТО СЕКСИ комбо от тишърт и деним, Синди често раздвижва тази комбинация с ярки червени устни и акцент на раменете.

Style Note 3: Тази снимка не е от рекламна кампания от миналия сезон, а от събитие на Revlon през 1992 г. Лесно бихме се подвели от белите oversized ризи - досущ като тези, които си купихме миналата седмица. Клаудия Шифър и Синди Крофорд определено знаят какво да носят 25 години назад!

Style Note 4: Звездните „ревюта” на летищните терминали може да изглеждат като скорошно явление, но Синди го е предвижда още през ’92. Тъмносиният костюм е толкова любим на Синди, че Армани прави такъв за сватбата ѝ с Ричард Гиър.

Style Note 5: Кожените винилови якета са трендът на 2017 г., но още веднъж, Синди върви светлинни години напред и го доказва с тази комбинация на лачено яке и къса черна пола.

Style Note 6: Едва ли има човек, който поне веднъж не е виждал емблематичната реклама на Синди за Пепси - комбинацията на късите раздърпани шорти и вързаната отпред бяла риза е една от най-запомнящите се визии на модела.

Style Note 7: Всички си имаме любима американско момиче-визия, но тази на Синди определено е любима.

Style Note 8: От всички визии на Синди, едно става ясно - тя определено си пада по силуета с повдигнати рамене. Тази снимка от промоцията на календара ѝ през 1990 г. не прави изключение. Très chic!

Style Note 10: Mom jeans, черно поло, елегантно сако и задължителните слънчеви очила - взимаме тази визия от 1993-та и, без изтръскване, я мятаме върху себе си 24 години по-късно.

Style Note 11: Чуем ли Синди Крофорд, в съзнанията на всички ни се появява точно този бляскав образ - класическо съчетание на червена рокля + червени устни + диаманти, диаманти и още диаманти. Все пак diamonds are forever, какъвто е и стилът на Синди.

Към днешна дата, огромно внимание се обръща на 15-годишната дъщеря на Синди - Кая, кариера ѝ на модел и невероятно стилния ѝ тийнейджърски гардероб. С майка като Синди Крофорд за модно вдъхновение и супермоделски гардероб вкъщи, от който може да вземеш на заем каквото си пожелаеш, няма защо да учудваме.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.