Следва

It Shopping: Тези намаления чакахме! 40 БОЖЕСТВЕНИ находки!

Седем години по-късно: Алая излезе от дупката, показва висша мода на Седмицата в Париж

Азедин Алая се връща на Седмицата на висшата мода в Париж...

All fashion преди 6 години

Азедин Алая се връща на Седмицата на висшата мода в Париж. На 5 юли дизайнерът ще покаже първата си колекция от-кутюр там след 7-годишно прекъсване. Специалистите очакват фантастично ревю.

Характерно за Алая е, че има навика еднолично да взима решенията относно времето и мястото на провеждане на своите ревюта, без да се съобразява с разписанията на Седмиците на модата по принцип. Например, колекцията му Pret-a-porter Пролет/Лято 2017 беше показана цял месец по-късно от септемврийските Седмици на модата в Париж и Милано.

Иначе, своята най-първа колекция Азедин Алая представя преди 36 години, през 1981 година. След смъртта на сестра си в средата на 90-те, дизайнерът прави пауза в кариерата и спира с редовните ревюта. От страна на господин Алая досега няма официален коментар относно историческото му връщане на Седмицата на висшата мода в Париж. Очакваме 5 юли и разказваме.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.