Следва

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Христиана

Новото Renault CAPTUR: По-дръзко, привлекателно и секси ГО искаме! Градското, и другото, шофиране!

Отдавна се каним да хвърлим по едно бедро на предната седалка на френското бижу...

All About Life преди 6 години

Отдавна се каним да хвърлим по едно бедро на предната седалка на френското бижу. Моментът дойде на приятно обрано откъм излишности пътуване до Копенхаген, където Рено организираха международен тест-драйв за лайфстайл хора преди дни.

Абсолютно мъркащо съкровище, нежна играчка с много екстри и страшно приятна возия - това е вкратце каймакът на усещанията, анонсиран от човек, който се отдава на връзката си с предпочитания автомобил напълно емоционално. Никакъв интерес от скоростни и двигателни параметри, само акцент върху спойката с водача, усещането за комфорт, включително душевен, и високата естетика.



Иначе:
кросоувър гамата на Renault направи световен дебют за новия модел CAPTUR с впечатляващ резултат. Елегантни, изискани, изчистени и с прелестен интериор коли, тези най-добри-приятелки-на-момичета-като-нас имат секси външен вид, супер пъргавост, най-модерна мултимедийна система. Renault са се погрижила и за сигурността на пътя, като са добавили няколко допълнителни екстри за по-безопасно пътуване и по-безпроблемно паркиране.

Смело можем да заявим, че новият CAPTUR е колата мечта. Веднъж усетиш ли комфорта й, няма вариант да я смениш. При това с новия модел CAPTUR всеки може да изяви индивидуалността си. Според вкуса си го "обличаме" отвън и отвътре, подписвайки се върху личния си автомобил. Просто с лекота превръщаме своето Reanult CAPTUR в отличен и незаменим аксесоар към outfitа.



От Reanult предлагат нови цветови съчетания, комбинациите са над 30, като освен стандартните за Renault CAPTUR слонова кост, карамел, червено и два вида хром, са добавени още два нови екстериорни цвята: Оранжев "Атакама" и Син "Океан". Новият фиксиран стъклен покрив прави дизайна на автомобила просто пощуряващ конкуренцията. На пътя сме не само красиви, но и в безопасност. Със светлинния подпис на марката С-образни LED светлини сме отлично откроени и през деня, и през нощта, а технологията Full-LED Pure Vision ни осигурява по-добре виждане докато шофираме.

Благодарение на премиум аудио системата на Bose®, шофирането в ежедневния натоварен трафик е напевно и брилянтно като никое друго. Чист и автентичен звук, докато любимите хитове звучат като на живо. Дами, още едно от многото екстри - вече няма да се притеснявате за паркирането. Предните паркинг сензори и камерата за движение на заден ход улесняват маневрирането и подпомагат избягването на удари и драскотини. Мъже, отдъхнете!



Или не, както ви е удобно! Ние качваме по едно дълго бедро на седалката и ни замирисва на море. Момчета, скачане ли в CAPTUR-a НИ? Само бeз мрънкане за едно кръгче. Не даваме!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 3 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.