Следва

Как да подобрим гардероба си с малко пари и да бъдем З-А-Ш-Е-М-Е-Т-Я-В-А-Щ-И? Втори живот на дрехата

Миранда Кер връща милиони в злато и диаманти, подарък от екс-гадже мошеник

Миранда Кер връща милиони в злато и диаманти, подарък от екс-гадже мошеник...

All fashion преди 6 години

Преди месец австралийският супермодел се омъжи за съоснователя и главен изпълнителен директор на "Snapchat" Евън Шпигел. Чудесно, само дето традицията повелява - около всяка звездна двойка скандалите витаят, независимо от любовта на буци. 

Този път обаче не новото любовно гнезденце на госпожата е предмет на хорско любопитство, а връзката й с бивш партньор. Става дума за Джо Лоу, милиардерът финансист от Малайзия, екс гадже на хубавицата. 



Според данни Лоу е замесен в едно от най-мащабните присвоявания на средства в световната история. Обвинен е в множество страни. Смята се, че именно той е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия. Щетата възлиза на 6 милиарда долара!

Толкова пари не се харчат бързо, но за Джо Лоу това се оказва лесна задача. Води светски живот, угажда на холивудските си приятели с безкрайни подаръци, твърди се, че е финансирал филмът "Вълкът от Уолстрийт".
Но защо Миранда попада в епицентъра на събитията?

След като се запознават през 2014 г., Лоу прави първия си подарък за Кер за Свети Валентин: 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са изографисани нейните инициали. Според експерти, цената му е около 1,71 млн. долара. След него към крехките пръсти и шия на музата бързат 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, комплект за 2,63 млн. долара и обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност - само милион и половина долара.



Всичко това е много романтично, като изключим факта, че парите са крадени. Налага се супермоделът да предаде скъпоценните си бижута, на обща стойност 8 милиона долара, на американското правителство. Тя заявява след като е привикана, че ще съдейства за случая във всеки един момент с каквото може.

Не, че се притесняваме за австралийката, Шпигел ще й купи нови! Ма не е приятно, де!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.