Следва

Кампания на Miu Miu или видеоклип на Бионсе?

Как да подобрим гардероба си с малко пари и да бъдем З-А-Ш-Е-М-Е-Т-Я-В-А-Щ-И? Втори живот на дрехата

Не ви трябват много пари, за да изглеждате добре...

All fashion преди 6 години

Не ви трябват много пари, за да изглеждате добре. Крачим си и си мислим, колко още рокли ни трябват за перфектната лятна визия. Портфейлът е почти празен след окончателния завършък на п-л-а-н-а за дългоочакваната морска почивка този август.

Гардеробът е пълен, но пак няма. Няма я онази токова лека рокля на цветя, с която ще се разхождаме в по-студените морски вечери покрай плажа. Няма я и онази oversize черна рокличка за градските дни, която ще отива толкова много на червените Converse –ки, златните еспадрили, а… и на онези бонбонено розови сандали, които сме слагали само веднъж, просто защото, т-а-з-и рокля не е в гардероба ни!

Стоп!
Познато ви е нали...?! Женските проблеми на забързаните момичета. И пак, не ви трябват много пари, за да изглеждате добре. Хайде сега да вземем онази огромнааа торба с готиния надпис, която купихме миналото лято от бит-пазара на морето и излезем малко на shopping.

Приготвяме си точно 20 лв. и щурмуваме вторите употреби. Скритият коз на всеки уважаващ себе си „откривател” на модни съкровища. Изборът е голям и спасение дебне от всякъде! А, и да не забравим! Нaмерих ги! И двете! И още много… находки! Нека ви покажем последните модни попадения, които, повярвайте, не ни „бръкнаха” дълбоко в джоба, и с които лято 2017 ще бъде т-о-л-к-о-в-а по-диво, цветно и модно. 



Любимият тренд този сезон – плисирана солей пола, ни накара да се влюбим в това пурпурно съкровище, сякаш чакащо само нас на закачалката в кварталната втора. Само 2 лв. и беше наша. С малко пари – хиляди визии. Плажно – с цял бански и сандали. В бара – с високи платформи или градско, с кецове. Вилнеем с нея! Не е трудно да намерите подобна пола в почти всеки second hand shop. Тъй като се водят ретро находки, този тип красоти излизат много често по закачалките и са готови да подобрят лятна ви визия по най-добрия начин.



Това си е чисто произведение на изкуството. Горди съм, че я открихме. Най-доброто попадение в гардероба – Top shop красота, за няма и 5 лв. Намигна ни леко в жълто и ни откри сякаш сама.

Съвет: Търсете цвета, разровете между закачалките и търсете вашето крайче, което се подава леко и намига.



Да, знаем - на закачалка не изглежда добре. Но, това е скритият трик, когато пазаруваш в second hand shop – гледайте детайлите! Търсете, докоснете и пробвайте. Открихме случайно тази „малка”, oversize черна рокля. Изглеждаше скучна, нежелана и толкова самотна...



До момента, я който я облякохме. Кройката е уникална – допълнена със скрити джобове и повдигнати рамене. Няма да издаваме колко пари струваше, защото просто няма да повярвате. Единствено, ще допълним – носим я с всичко. Коланът я прави женствена, кецовете спортно-елегантна, а раираните сандали – морска.

Какво друго му трябва на човек , когато трябва да се преобрази бързо?
Така че, не му мислете – всяка дреха има нужда от втори живот. Дайте шанс – на себе си, на визията си и на портмонето си. Смело напред към вторите! С малко фантазия и орлов поглед ще намерите своите съкровища.

More All fashion