Следва

7 нюанса от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Писъкът на лято 2017-та: Be А Yellow Queen

Градско, плажно, по летищата или в офиса - лятото ни настигна...

All fashion преди 6 години

Градско, плажно, по летищата или в офиса - лятото ни настигна (и то с каква сила само!)

И докато ровим из нета, какво ново да си купим за новия есенен сезон ТУК!!!, се натъкваме на провокативния и доста смел, жълт писък в модата. Пролетта ни го донесе още по време на Paris fashion week - Spring 2017 и го превърна в новия ни любим цвят.

Смело решение за летния ни outfit, съчетание от ретро привкус и голяма доза свежест.
Малката черна рокля се превърна в дългата, ултра секси жълта рокля. Вариациите нямат край, а ние спокойно можем да поиграем с тях. Патешко жълто, неонов нюанс, кралско-аристократично или бледо и нежно. Може и с цвят на горчица.

Тренд №1
този сезон влиза в гардероба ни с пълна сила и буквално е навсякъде.
Обичаме го под всякаква форма и във всякаква среда. За градското лято и работното момиче, с коктейл в ръка на парти на плажа, или пък пътешествайки. Така любимият ни широк панталон с висока талия (другият топ тренд за това лято) – стои страхотно в патешко жълт пастелен цвят, а за още по-голямо удобство слагаме белия sneakers, ретро големи очила и покоряваме града в разгара на лятото.



Влюбени в елегантсността на миди-роклята, още от миналата година, тя ни допада още повече, когато е в слъчогледов цвят и на малки цветчета. Обратен завой в 90-те! (за пореден път)



Друг страшно cool retro жълт style, който ни накара тотално да си изпразним банковите сметки, само за да гледаме в жълто. Тоталният хит, сред очилата това лято, отново не пропуска да добави цвета на слънцето сред аксесоарите ни. Очилата с жълти стъкла стоят брилятно както с ovesice деним яке, така и с вталена черна рокля и ultra високи сандали. Зависи от настроението!



През лято 2017 жълтото ни следва навсякъде, а нас ни остава само да му се отдадем!

More All fashion